2777
2789
عنوان

خیانت بابام

2019 بازدید | 133 پست

بچه ها من 20 سالمه و از وقتی 6 ساله ام بود بابام شروع کرد با ی زنی ک دوست مامانم بود ب مامانم خیانت کرد مامانم وقتی فهمید اونو از زندگیمو انداخت بیرون و قطع رابطه کردیم اما بعد 3 4 سال فهمیدیم بابام با اون خانوم دوسته...هرسال دعوا و بحث و درگیری بود چند بارم مامانم گذاشت رفت خونه پدربزرگم اینا اما بابام رفت دنبالش و بخاطر ما منو داداشم مادرم برگشت...خلاصه هرسال همین برنامه بود و تا مامانم ی چیزی میدید و ب بابام میگفت اینا دعواشون میشد تا الان ک هم من ازدواج کردم هم بردارم...پارسال فهمیدیم ک بابام دوباره با اون خانوم حرف میزنه و منو داداشم با پرینت اس ام اسا و زنگای بابام رفتیم پیشش و باهاش حرف زدیم و قول داد ک دیگ بزاره کنار اما دیروز مامانم بهم زنگ زد گفت دوباره با بابام دعواش شده و بابامم گفته ک باهم ارتباط کاری دارن در صورتی ک پدر من مدیر مدرسه و مغازه لوازم التحریرم داره اما اون خانوم لباس زیر زنونه میفروشه .....اینم بگم ک این خانوم دوتا بچه داره و تا الان دوبارم ازدواج کرده و پسرشم تو مدرسه بابای من بوده...حالا موندم چیکار کنم مامانم خیلی در عذاب بخاطر ما داره تحمل میکنه ک ابرومون پیش عروسمون و شوهر من نره ...توروخدا راهنمایی کنید هم حال خودم هم حال مامانم خیلی بده...مامانم کلا داره افسرده میشه

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو مامانت یا باید نمیمون تو این زندگی نکبتی . یا کنار میومد با اون خانم . و زندگی رو جهنم نمیکرد برا شما ها . الان بنظر خودش خانمی کرده مونده بالا سر بچه هاش 😐.

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔

اینم بگم ک بابام 48 سالشه و مامانم 40 ساله اش....بابام خیلی ادم خوبیه و همه سرش قسم میخورن و همه قبولش دارن اما نمیدونم این کار خیانتش برای چیه ....مامانم هیچی براش کم نزاشته از همه لحاظ بهش میرسه و براش کم نمیزاره نمیدونم دیگ بابام چی میخواد....تو رو خدا کمک کنید ....ب نظرتون چیکار کنم ب مامانم بگم چیکار کنه

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

مادرت باید طلاق بگیره و باباتو از خونه بندازه بیرون بره با همون هرزه این نظرمنه اگ من بودم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

😠😠😠😠😠اخه این مردا به چی فکر می کنن من نمی دونم خب این کارو تو این سن پس که عاقل می شن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الهی عزیزم میفهمم چی میگی ادم تو ذهنش از پدر مادرش ادمای خیلی بزرگی ساخته ک از هر گناهی دورن وقتی مببینه اینچیزا رو خورد میشه ..ب نظر من ک از اول نباید شما تو تین بحث شرکت میکردین الان دیگه ارزش حرفتون پایین اومده برین با اون خانوم صحبت کنید بگید ما آبرو داریم اگه نکشی بیرون شکایت میکنیم  پس تا آبروت بیشتر ازین نرفته پاتو از زندگی پدرم بکش بیرون

وقتی ۱۶ساله باهم در ارتباطن معلومه بابات عاشقشه و نمیتونه قیدشو بزنه

هیچ جوره بنظرم درس نمیشه

دلم واسه مامانت سوخت

خدا شر این زنای خونه خراب کنو از سر همه کم کنه

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙