2777
2789
عنوان

کنکوووور 99

793 بازدید | 30 پست

امکان داره کنکور تیر ماه عقب بیوفته عایا ؟؟؟

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر  اخبار اوایل که کرونا اومد گفت ۱۲ و ۱۳ تیر ماه

اخه ۱۲ همی ها یک ماه مدرسه نرفتن

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣

🔺️پیشنهاد بازگشایی مدارس از اول اردیبهشت/تعویق دو هفته‌ای زمان برگزاری کنکور

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

🔹پیشنهاد کردیم با توجه به یک ماه تعطیلی اسفند، امتحانات به جای روزهای ابتدایی خرداد، از ۱۷ خرداد برگزار و کنکور هم ۱۵ تا ۲۰ روز معوق شود.

🔹سناریوی بعدی این است که مدارس از اول اردیبهشت باز شود و به همین نسبت آزمون‌ها با تاخیر برنامه ریزی می‌شوند و پیشنهاد می‌شود کنکور هم یک تا دو هفته به تعویق بیفتد و نیمه خرداد تا اواخر خرداد را برای آن پیش بینی کردیم.

@khabarfouri

🔺️پیشنهاد بازگشایی مدارس از اول اردیبهشت/تعویق دو هفته‌ای زمان برگزاری کنکور مشاور وزیر آموزش و ...

خرداد ؟ کنکورکه تیره