2777
2789
عنوان

استرس عروسی

356 بازدید | 30 پست

بچه ها کسایی هستن برا عروسی شون خیلی استرس داشته باشن ؟؟؟

من خیلی استرس دارم نمیدونم واسه چی چون همه چی گرفتیم و همه چی هم رو روال کارها داره انجام میشه 😖☹😖

تازه ۵ ماه دیگه هم عروسیه 😅😅😅

ای جوووووونم. آره ولی ب جا استرس رقص تمرین کن 

بگرد دنبال آهنگ خوشکلا. 

اگه عقد هستین رقص دونفره تمرین کنین

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارش نکنید ها ولی الان از خود عروسی می ترسی 

بعد عروسی تو خونه تون چیکار می کنی از ترس 

میدونی که چی می گم   

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
ای جوووووونم. آره ولی ب جا استرس رقص تمرین کن  بگرد دنبال آهنگ خوشکلا.  اگه عقد هستین رق ...

اونم کردیم با آهنگ 

کی بهتر از تو از عارف 

زلزله آرون افشار 

و جان جانان مازیار محیاپور 

اونم کردیم با آهنگ  کی بهتر از تو از عارف  زلزله آرون افشار  و جان جانان مازیار مح ...

من رقص اولمون از ویگن 

خیلی باحاله

کی بهتر از تو خیلی قشنگه 

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩