2777
2789

موافق یا مخالف کاری ندارم من ولی باید ببینی بددهن یا نمی‌دونم دست بزن اینا داشته یا خسیس چیزی بوده، بخاطر چی جدا شده

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد جدا نات پرابلم  ولی زن پرابلم

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
موافق یا مخالف کاری ندارم من ولی باید ببینی بددهن یا نمی‌دونم دست بزن اینا داشته یا خسیس چیزی بوده، ...

ادامش هم این که بد دل بوده یا نه

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

مرد اگر خوب باشه هیچ کس احمق نیست جدا شه

مگر.. مسئله نازایی مرد بوده باشه..

کدوم احمقی از شوهر خوبش جدا میشه..

باید دید دلیل جدایی چی بوده و از همسر سابق پرسید..

دوست شوهرم البته ۲۰ سالی از شوهرم بزرگتره.. جدا شده و دوباره ازدواج کرده با یکی هم سن بچه اش..به همه میگفت زنش یواشکی پولای مرد رو خرج فامیلاش میکرده.. ولی یه بار مست بوده گریه کرده گفته زن سابقم ۲۵ سال معتاد بودم با نون خشک زندگی رو نگه داشت ولی یه بار خانم سوار کرده بودم زنم زنگ زد حرفش که تموم شد گفتم الان قطع میکنه و دکمه قطع مکالمه رو نزدم.. و شروع کردم با اون خانومه حرف زدن و زنم شنید و طلاق گرفت ..بلافاصله هم شوهر کرد و منم از لجش زن جوون گرفتم ولی دلم میخواد یه بار دیگه بتونم ببینمش و بهش بگم گ.وه خوردم..

خوب ببین طرف چرا جدا شده .بالاخره یک مشکلی بوده .ولی اینکه به افراد برچسب بزنید چون قبل ازدواج کرده ...

مال من چند سال پیش تو عقد جدا شده

شناسنامشم پاک

خانوادم حتی راضی نشدن یکبار ببیننش

یه سال بهشون اصرار  کردم

و در نهایت

نزاشتن برم سرکار که بینمون فاصله بیافته

چون من از طیقه ی بالاعه جامعه بودم

خانوادم حتی کسرشانشون میشد

یکبار ببیننش

و موجب شد  این مقاومتشون 

ما رابطمون احساس عمیقی بگیره

الانم چند روزه جداشدیم از هم با دعوا

نمیدونم چه کنم 

مال من چند سال پیش تو عقد جدا شده شناسنامشم پاک خانوادم حتی راضی نشدن یکبار ببیننش یه سال بهشون ا ...

اینکه فاصله طبقاتی و فرهنگی دارید بحثش جداست .ولی این نوع برچسب زدن به طرف که چون قبلا ازدواج کرده یه عیب براش محسوب بشه خنده داره .شما بهتره بدونید چرا جدا شده .مشکل از کی بوده .شما فکر کن طرفش یک آدم سادیسم بوده آیا گناه کرده که از اون طرف جدا شده 

اینکه فاصله طبقاتی و فرهنگی دارید بحثش جداست .ولی این نوع برچسب زدن به طرف که چون قبلا ازدواج کرده ی ...

شما چند سالتونه؟

متاهلید ؟

اتفاقا بد بخت وضع خودش خوب بود