2777
2789

من هرماه پاکسازی پوست میرفتم ارایشگاه ک دیگ الان نمیتونم برم😓😥 

ولی  الان ک نمیشه بیرون رفت ماسکای خونگی میزارم دستورشو خودم سرهم میکنم با هرچی ک احساس میکنم خاصیت داره😀😕

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته یبار پنج دقیقه بخور میدم بعدش اسکراب میکنم بعدش جوشا سرسیاه اگه باشه درش میاریم بعدش ماسک فریمن میذارم بعدش گلاب مخصوص پوست میزنم و  ابرسان ژل الوئه ورا میزنم

محصولات فلورماراصل اینستاگرام flormar.original ادرس کانال تلگرام flormaroriginal
چقد تاثیر داشت پاکسازی ارایشگاه؟ میشه بگی چه کارایی میکردن؟

واقعا بهت بگم تاثیرش عالی بود رو پوستم اغراق نکردم 

اول کلا با الکل هم پوست رو ضد عفونی کردن هم وسایلشون رو (قبل این مریضی من رفتما) بعد ی دوتا چیز فلزی داشتن ک با اون چربی زیر پوستم رو در میاوردن بعد هی مرتب ماسکای مختلف میزدن  و ماساژ میدادن هم با انگشت هم با دستگاه ماساژ صورت . ماسکاشونم گیاهی بود 

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋
چی مثلا؟

ماسک هویج و عسل 

گوجه و اب سیب زمینی 

اب برنج رو میریزم تو قالب یخ و میزارم فریز شه وقتی یخ زد میزنم ب صورتم 

جو پرک و شیر و عسل 

و از اینجور چیزا

واقعا بهت بگم تاثیرش عالی بود رو پوستم اغراق نکردم  اول کلا با الکل هم پوست رو ضد عفونی کردن ه ...

فلزیا تیغ کمدون هست برا جوشا

محصولات فلورماراصل اینستاگرام flormar.original ادرس کانال تلگرام flormaroriginal
منظورت ایناییه که باهاش جوشارو خالی میکنن؟

برای پاکسازی نباید جوش داشته باشی یا صورتت مستعد جوش باشه تو اون زمان عزیزم 

ن منافذ صورتم رو باز میکرد و چربی زیر منافذ روخارج میکرد

فلزیا تیغ کمدون هست برا جوشا

برا جوش نبود 

نمیدونم اسمش چی بود 

ولی منافذ رو باز میکرد و چربی رو از زیرش در میاورد 

والا من ک اطلاعاتی ندارم اینجور ک خودش گفت برا جوش نبود چون گف برا پاکسازی نباید جوش داشته باشه صورتت یا مستعد جوش باشی