2777
2789
عنوان

قلب جنین

52 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ،من تو هشت هفته هستم ،در پنج هفتگی رفتم سونو فقط ساک حاملگی دیده شد ،و دکترم برای امروز بهم وقت داده تا برم برای سونوی جدید ک خودش انجام میده ،بنظرتون با این شرایط کرونا برم یا صبر کنم؟ اینم بگم من سابقه سقط داشتم ک بچه رشد نکرده بود تو ۷هفته،نمیدونم چیکار کنم بخدا

باید هم که شده بری دکترا الان همشون مطب رو اینارو ضدعفونی میکنن نترس. با خودت الکل ببر بعد سونو به پنبه بزن به شکمت بکش

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
باید هم که شده بری دکترا الان همشون مطب رو اینارو ضدعفونی میکنن نترس. با خودت الکل ببر بعد سونو به پ ...

اگه برم استرس کرونای لعنتی رو دارم ،اگه نرم استرس بچمو دارم ،همسرم میگه مجبوریم ک بریم توکلت بخدا باشه،دست خودم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برم استرس کرونای لعنتی رو دارم ،اگه نرم استرس بچمو دارم ،همسرم میگه مجبوریم ک بریم توکلت بخدا با ...

چرا منفی به خودت جزب میکنی . نترس برو تا قلبشو بشنوی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
چرا منفی به خودت جزب میکنی . نترس برو تا قلبشو بشنوی

فک کنم صدای قلبشو بشنوم کرونا یادم بره ،ایشالا خدا خودش به همه مون رحم کنه ،نی نی هامونم در پناه حق باشن

فک کنم صدای قلبشو بشنوم کرونا یادم بره ،ایشالا خدا خودش به همه مون رحم کنه ،نی نی هامونم در پناه حق ...

الهی آمین . اینم میگزره اصلا نگرانی به خودت نده برو صداشو بشنو بیا قشنگ بشین خونت . فکر کن استراحت مطلقی. من پارسال همین موقع ها هفت هفتم بود و خونریزی داشتم عید قشنگ استراحت مطلق بودم با این گه کرونایی وجود نداشت .پس تو خونه بشین و فقط بخور😁

من که اصلا طاقت نمیارم نرم دوست دارم سونو های بعدیو میتونستم قبل عید انجام میدادم خیالم راحت میشد

آدم دست خودش نیست ولی منم میرم امروز توکل به خدا،برام دعا کنید بچه م سالم باشه

حتما عزیزم خدا نی نی تو سلامت حفظ کنه شما هم برای سلامتی بچه من دعا کنید خواهشااااا

ممنون مهربون ،انشاالله نی نی تون سالمه ،روی چشمم حتما براتون دعا میکنم