2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرامش چیزی که من اصلا ندارم  

ببين منم همين بودم

شوهرم روز اول انفولانزا شد من ديگه مرردم تا صبح بالاسرش نشستم زار زدم تبش بالانره ولي خوب شد بعد پدر شوهرم مريض شد اونم يه جور استرس و ترس داشت ولي الان به خودم اومدم يه كم فكر كردم ما كه رعايت ميكنيم چه بهداشتي چه تغذيه مايعات و اينها خداروشكر بيماوي زمينه اي هم اگه نباشه مثل انفولانزاي شديد ميندازه ادم رو فقط استراحت ميخواد!چون دورو برم داشتم ميگم،اره يهو نفسشون تنگ ميشد جونم به لبمون ميرسيد هروز ميبرديم بيمارستان اكسيژن و اندازه ميكرديم ولي در كل ارامش و اميد داشتن و مقاوم بودن بدن جوان بودن رد ميكنه مريضي رو

خداي بيماري همون خداي سلامتيه همه چي دست خودشه

همسرم رانندست میره وماسک دستکش استفاده میکنه، انشالله خدا هممون حفظ کنه زودتر مریضی ازبین بره

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

بازار میره هرروز مشتری نیستا بخاطر حساب کتاب مجبورن برن استرس دارم باردارم

الهی .منم مث شمام .هفته سی و شیشم. تعطیلشون مرده بودن. الان باز مافوقش گفت بیاد.دلم خونه. دیشب آنقدر حرص خوردموگریه کردم.دوس داشتم بمیرم.الانم دارم گریه میکنم..تا صبح درد داشتم نی نی خودشو سفت مرده بود و تکون نمی خورد. کلا بارداریم از اولش با استرس بود تا الان .الان از خودمو بخت و اقبالم بیزارم. دلم فقط برا بچه ام میسوزه که چ مادر بد شانسی داره