2789
عنوان

درد شکم

187 بازدید | 7 پست

دیشب درد شدید شکم داشتم تمام  اطراف ناف تا  قسمت پایین شکمم همراه با تب و نفخ شدید و باد که وقتی خارج میشد با درد لگنی همراه بود. البته روزهای آخر پریود هستم . پریودم هم به تازگی نامنظم شده همراه باخونریزی های شدید .‌

الان تبم قطع شده .نفخ و درد و  باد شکمم کمتر شده ولی هنوز خارج شدنش همراه با درد لگن هست ..

یه مقدار نگرانم که نکنه این یه هشدار برای یه مسئله ی جدی باشه ترسم وقتی بیشتر شد که سرچ کردم و این علائم با سرطان‌تخمدان و سرطان روده شباهت داره .. خیلی میترسم . ولی با این وضعیت بیمارستان ها و کرونا نمیتونم برم دکتر برای درمان و آزمایشات.

کسی آیا این نشانه ها را داشته ؟ مشکلش چی بوده؟ بهترین کار به نظر شما دوستان با این شرایط چیه؟

عزیز جان مال نفخ شکمه.منم وقتی پری بشم و سبزیجات و حبوبات و شیر و ماکارونی و سیر و پیاز بخورم به این روز میفتم.سری بعد مراعات کن پروتئین راحتتر هضم میشه همراه غذا هم زنجبیل و گرمیجات بخور خوب میشی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم چند وقت پیش همینطوری شدم یه درد وحشتنااااااااااک زیر دلم و لگنم میگرفت طوری ک بلند شدم از جام از شدت درد چشام سیاهی رفت خوردم زمین_ زنگ زدم مادرم_ مامانم گفت اینکارایی رو ک گفتم انجام بده / البته منم مثل شما تاپیک زدم و مشکلمو گفتم خانومای اینجام میگفتن عفونته یا مال تخمدانه یا همچین چیزایی

عزیز جان مال نفخ شکمه.منم وقتی پری بشم و سبزیجات و حبوبات و شیر و ماکارونی و سیر و پیاز بخورم به این ...

اتفاقا فیبر و سبزیجات در رژیم غذایی من تقریبا صفره و همین بیشتر منو نگران کرده که نکنه مشگل جدی برام پیش اومده باشه و تا حالا این علائم و نداشتم

تب هم داشتی؟

نمیدونم ولی خب یادمه از شدت درد بدنم خیس عرق بود وقتی چشام سیاهی رفت افتادم شوهرم اومد گفت رفته بودی ب صورتت اب بزنی ک افتادی درصورتی من من ب صورتم اب نزدم _ در این حد