2777
2789
شرمنده منظورتو کامل متوجه نشدم 

ببینید مثلا ابراز محبت کنه ولی محبت نبینن چون من نتونم به ایشون اعتماد کنم و بهشون توضیح هم بدم . 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
یه کار غیر ممکن مثلا ازش بخواه واسه تو هم ماشین بخره

بعد ببخشید اگر مثلا چه جوابی بدن خوبه

مثلا بگن ایشالا بعدن؟؟؟

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ببخشید اگر مثلا چه جوابی بدن خوبه مثلا بگن ایشالا بعدن؟؟؟

اگه بگه باشه برات میخرم و حرفایی مربوط به این بدون اون هوسه اگه نه جوابای منطقی داد مثلا حالا نه بعد از ازدواج میخرم و حرفایی مربوط به این اون عشقه یعنی اون داره برای اینده با تو بودن فکر میکنه

اگه بگه باشه برات میخرم و حرفایی مربوط به این بدون اون هوسه اگه نه جوابای منطقی داد مثلا حالا نه بعد ...

مچکر🙏

ببینید مثلا ابراز محبت کنه ولی محبت نبینن چون من نتونم به ایشون اعتماد کنم و بهشون توضیح هم بدم .&nb ...

اون کار باعث میشه از تو سرد بشه ربطی به هوس و اینجور چزا نداره اگه عاشقتم باشه کم کم عشقش از بین میره

اون کار باعث میشه از تو سرد بشه ربطی به هوس و اینجور چزا نداره اگه عاشقتم باشه کم کم عشقش از بین میر ...

خوب نمیشه که به هر کسی ابراز محبت کرد جواب مثبت داد

به نظرتون اون جوری اون پسر با خودش نمیگه شاید با خیلی ا گرم گرفته و محبت کرده؟؟؟؟

خوب نمیشه که به هر کسی ابراز محبت کرد جواب مثبت داد به نظرتون اون جوری اون پسر با خودش نمیگه شاید ب ...

اگه مقابلش تو هم رفتار منطقی بکنی شاید اون اینطور فکر نکنه سعی کن بعضی اوقات سنگین رفتار کنی چون سبک باشی هرجور فکر دربارت میکنن

یک سوال دارم...مردهایی که درخواست مثلا چت های نوجور یا عکس های ناجور می کنن چه هدفی دارن؟ اگه بگن مث ...

دروغ 

هیچ ادم عاقلی از این راه نمیتونه ازدواج کنه اونا حتما منظور دیگه ای دارن