2821
2789
عنوان

تفریح سالم

78 بازدید | 6 پست
مسخره ترین خرافاتایی که تاحالا شنیدین به نضر من مسخره ترینشون اینه که وقتی آب جوش میریزی بچه ی جن میاد سمتت آخه مگه جن بیکاره بچشو بفرسته

یکی هم تو اون تاپیک نوشته بود چمیدونم شب ها نرید آشپزخونه جن داره و صدا شنیدید دنبالش نرید از این چیزا

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه همزمان دوطرف جاده گوسفنددیدی باید صدقه بدی! 

چه الکی

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم

چهارشنبه ها موهاتو کوتاه نکن 

شنبه ها تسلیت نگو  و سر مزار نرو 

🙄🤔🐥

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

اینو من تا به حال نشنیده بودم،اینجا شنبه ها خرید نمیرن میگن تا آخر هفته باید پول خرج کنیم ⁦☹️⁩

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

2790
2823
2791
2779
2792