shakiraa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 364 عنوان میشه بیاید 100 بازدید | 27 پست بچه ها پریود چند روز عقب بیفته باید شک کرد به بارداری؟؟ لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند... 1398/12/24 | 04:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shakiraa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 364 اره معمولا عزیزم میگم معمولا باید چند روز بگذرع؟؟؟ لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6984 عزیزم میگم معمولا باید چند روز بگذرع؟؟؟ یک هفته فکر کنم کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6984 عزیزم میگم معمولا باید چند روز بگذرع؟؟؟ یه هفته ۱۰ روز کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
shakiraa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 364 یه هفته ۱۰ روز دقیقا ۷ روز عقب افتاده پریودم دارم روانی میشم😭😭😭 لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...
سومیهان عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 4657 عزیزم میگم معمولا باید چند روز بگذرع؟؟؟ از یک روز به بعد باید شک کرد دیگه رنج نداره 😁
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6984 دقیقا ۷ روز عقب افتاده پریودم دارم روانی میشم😭😭😭 خب دیگه چرا داری روانی میشی مبارکه سال دیگه نی نی داری کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6984 از یک روز به بعد باید شک کرد دیگه رنج نداره 😁 😂 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
shakiraa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 364 خب دیگه چرا داری روانی میشی مبارکه سال دیگه نی نی داری واقعا تو این موقعیت به تنها چیزی که نمبتونم فکر کنم بچه اس😢یه دکتر نمییشه رفت لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...
سومیهان عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 4657 واقعا تو این موقعیت به تنها چیزی که نمبتونم فکر کنم بچه اس😢یه دکتر نمییشه رفت با وایتکس تست کن. اگه کف کرد مثبته
shakiraa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 364 با وایتکس تست کن. اگه کف کرد مثبته چجوری توضیح بده لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6984 واقعا تو این موقعیت به تنها چیزی که نمبتونم فکر کنم بچه اس😢یه دکتر نمییشه رفت ته تهش میندازی دیگه دیوونگی ندارهنی نی به این گلی نازی دلم بوخوادبا دنیا میاری که مبارکه یا میندازی که فدا سرت کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6984 چجوری توضیح بده ادرارت و با وایتکس مخلوط کن به اندازه هم کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6984 کف کرد تغیر رنگ داد مبارکه نشد به خیر گذشته کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤