2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 73 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برام جالبه زودی بدونم علت کارش چی بوده والان چکار کرده همه شک کردن بهش جز من خخخخ

تعلیق تو فیلم همینه.....همه شکا میره رو کسی که هیچکارست و اصل کاریه اصلا شک برانگیز نیست....بدون شک کار اونه👐☺

چرا همه به این مشکوکن 

سوال منم هست چرا همه به نکیسا شک دارن بدبخت چه کار خطایی کرده؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
سوال منم هست چرا همه به نکیسا شک دارن بدبخت چه کار خطایی کرده؟

چون کار خطا نکرده بش،شک داریم 😓😂واس اینک فیلم هیجانی شه و غیر قابل منتظره قطعا کار نکیساس ولی اگ کار مهران باشه خب همه انتظارشو دارن و فیلم خوب در نمیاد

ولی اون مرد سیه پوش مدلش به همون مهران میخورد 

چقد من از اون مهران بدم میاد

راستی اون آوا هم یجوریه نمیتونم محبت ودلسوزیش به رستا رو باور کنم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
چون کار خطا نکرده بش،شک داریم 😓😂واس اینک فیلم هیجانی شه و غیر قابل منتظره قطعا کار نکیساس ولی اگ ک ...

خخخخخخ

نه دیگ عروسی ک تا صب نبوده  اخر شب رفته تحویل گرفتتش

موقع تجاوز رستا بیهوش بوده؟