2777
2789
عنوان

عروس ما

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 28 پست
اهان این جمله خوبیه.ممنونم داداشمم ناراحت نمیشه حرف بدی هم نیست

اره مادرشوهرمن هميشه اينجوري حرفشو ميزنه شوخي شوخي جدي ميگه🤦🏻‍♀️😅

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅
آدمها از نداشته هاشون (آرزوهاشون) میگن

به خدا خیلی دختر خوبیه فقط این حرکتش خیلی اعصاب خورد کنه مدام چاخان میگه .وگرنه باور کنید خداروشکر داداشم باهاش اشنا شده .همه چی تمومه.جز این کار.من دوسش دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به خدا خیلی دختر خوبیه فقط این حرکتش خیلی اعصاب خورد کنه مدام چاخان میگه .وگرنه باور کنید خداروشکر د ...

خوب پس همونم بذار پای خوبیای دیگه اش نادیده بگیر.بی عیب خداست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خوب پس همونم بذار پای خوبیای دیگه اش نادیده بگیر.بی عیب خداست

میترسم یک چی بهش بگم داداشم برنجه .داداشم پسر خوبیه فقط تنها فامیلش ماییم نمیخوام کدورتی پیش بیاد

میترسم یک چی بهش بگم داداشم برنجه .داداشم پسر خوبیه فقط تنها فامیلش ماییم نمیخوام کدورتی پیش بیاد

خوب میگم که ندیده و نشنیده بگیر،هرچی گفت لبخند بزن یا فوقش بحث رو عوض کن.همین

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره انگار ادمو خر فرض میکنن .ناراحت میشم

من دیگه بعد ۲سال عادت کردم مم میشینم تعریف مامانم این کارو کرد دونو خرید برام و..

ماه محرم به مامانش پول داد براش یه لباس بگیره

رفتیم خونش لباسشو اورد به من نشون داد اینو مامانم برام خریده ۲۰۰تومن خوشگله؟؟؟

حاا خوبه من میدونم مامانش یه جورابم براش نمیخره 

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
اتفاقا این رفتار صحیح نیست ضعف شخصیته

اون ج اره ولي همين ك كسي از خودش بتونه روزبونش تعريف كنه پيش خودش اعتماد بنفس داره من اگ خيييلي هم خوب باشم نميتونم اصلا بگم مادرشوهرم هميشه تو كدبانوبودن ازم تعريف ميكنه ولي من هميشه ميگم ن كجا اصلااعتمادبنفس ندارم و مادرشوهرم همه جا ميگه عروسم اصلا اعتمادبنفس نداره

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅