2777
2789
عنوان

عروس ما

573 بازدید | 28 پست

بچه ها عروسمون همیشه سعی میکنه بگه خیلی ادم مهمیه من رشتم همه جا کارربراش هست اون محیط زیست خونده از محل کارش انداختنش بیرون همش میگه خودم امدم درس میده میگه من هفت هشت برابر اون موقه حقوقمه بعدا مثلا حقوقشو میپرسی چنر بار چند بار رقم مختلف میده کلا خواهرش ۲۴ساعته خوابه میگه طراح فلانه کار واسه مردم انجام میده من ازاونها سابقه فعالیتیم بالاتر وبهتره اصلا یکبارم نگفتم ولی الان نمیدونم چی کار کنم خسته شدم از پز دادنهای الکیش خیلی دختر خوبیه من دوسش دارم ولی این رفتارش بدم میاد که خونوادشم متاسفانه همینطورن مادرش فوق لیسانس  نبود الکی گفتن هست .....من چند بار داشت زیاد چاخان میکرد وسط حرفاش رفتم .الان نمیدونم چی کار کنم برادرم ناراحت نشه.میتونم جوابشو بدم ولی زندگی داداسمو دوست داره دختره خیلی مهربونه.داداشم خیلی دوسش داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولش کن، شاید دلش به همین خوشه

همیشه یاذت باشه کسی که زیاد از خودش تعریف میکنه همیشه از اون ناحیه کمبود داره و نمیخواد کم بیاره

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

چرا انقدر درگیر مقایسه ای...من حتی نمیدونم رشته تحصیلی خواهر شوهرم چیه یا حتی دقیقا متولد چند!

ول کن خودتو درگیر چی کردی!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

هرچی خواست بگه بخند بگو باشه زنداداش قبلا گفتی اینو

و بحث رو عوض کن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

آدمها از نداشته هاشون (آرزوهاشون) میگن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ولش كن خب دلش ميخواد بيشتر به چشم شما بياد 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
چرا انقدر درگیر مقایسه ای...من حتی نمیدونم رشته تحصیلی خواهر شوهرم چیه یا حتی دقیقا متولد چند! و ...

بببین من اصلا اینا برام مهم نیست اون خیلی مطرح میکنه همش حرف میرنه ناراحت شدم اخه به خدا منم اندازه اون درس خوندم کارم قویه نمیدونم چرا انقدر مطرح میکنه ناراحت میشم اینهمه میگه حقوقم عالیه .خارج منو پذیرش کرده.....اخه همش دروغه.چند بار حرف عوض کردم هی مطرح وتاکید میکنه.بدم میاد تو روم داره دورغ میگه.ولی با لبخند رد میکنم.چون دوسش دارم وواقعا دختر خوبیه

بچه ها چطوری جوابشو بدم زشت نباسه

عزیزم هیچ کاریش نمیشه کرد جاری منم همینه تا میشینم کنارش یه مشت تعریف دروغ تحویلم میده...حالا اگه راست میگفت زورم نمیومد از این میسوزم که ۷۰ درصد حرفاش دروغه

اوایل برام خیلی سخت بود منم الان مثل خودش باهاش رفتار میکنم البته فقظ با اون اینجوریم😊

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)