2777
2789
عنوان

من تو روزای قرنطینهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 38 پست
آی گفتی بخدا شوهرمن میوه فروش بود سرخیابون میفروختن شب باررومیذاشتن مغازه دیروزچهل تومن فروخت امروز ...

به صاحب خونه بگید ک کار نیس بااااید مهلت بدن  ماهم قرعه داریم سه تا به خانومه گفتیم میبینی ک کار نیس باید مهلت بدی تا اردیبهشت  داداش منم قناده ینی ۱۰روز به عید مغازه پراز مشتری میشد تو هفته ۵روزشو خونه نمیومد امسال اومده خوابیده توخونه میگه کار نیس همه یخچالا پر موندن کسی نمیخره بااین همه قسط موندن خونه میگم کاش بعد عید میومد این کرونای لعنتی خیلی خسارت زد به مردم 😞

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😬😬😬🤣🤣🤣 برو یه حلقه و طناب بگیر چندوقت دیگه به کارت میاداااا

کم کم دارم اینجوری میشم  

به صاحب خونه بگید ک کار نیس بااااید مهلت بدن  ماهم قرعه داریم سه تا به خانومه گفتیم میبینی ک کا ...

شوهرم گفت فردامیگم من روم نشدبگم اخه همیشه سروقت دادیم

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
شوهرم گفت فردامیگم من روم نشدبگم اخه همیشه سروقت دادیم

بنظر من باید به همه اعلام میکردن  ک باید به اقساط و کرایه خونه ها مهلت بدن واسه بانک و گفتن 

[QUOTE=128457519]بنظر من باید به همه اعلام میکردن  ک باید به اقساط و کرایه خونه ها مهلت بدن واسه بانک و گفتن&nbsماشالا انقدردارن خدابهشون بیشتربده ولی عمرا ازکرایه هابگذرن یابگن دیرتربده

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
2790
2778
2791
2779
2792