2777
2789
عنوان

من تو روزای قرنطینهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 38 پست
چرا دوماه؟

قبلش کار داشتیم تو خونه نرفتم بیرون بعدم ک یه دفعه کرونا اومد اینجوری شد

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه گریم میگیره همش بخاطر این وض...مردم...مغازه‌دارا..جوونا...نامزدا...حامله‌ها...پاب ماها...اوناییکه حالشون خوب نیستو تو بیمارستان نوبت عمل دارن....اوناییکه عزیز از دس دادن

خدا ازت نگذره آمریکا

الهی بحق حضرت علی و حضرت زهرا  نیست و نابود شی با همدستات

ولی سخت امیدوارم بخیر میگذره این ایام ب امید خدا

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
فکر کن بعد دوماه  بری بیرون جقدر شهر عوص شده 😂😂 همیشه ت فیلما اونا ک از خارج میان میگن شهر خ ...

اره نور افتابم چشمو بزنه هیچ جاییو نشناسم😂😂

خانما یه سوال بپرسم با اجازه استارتر البته امروزشوهرم یه مقدارخریدکرده خواستم ضدعفونیشون کنم مایع ضدعفونی ریختم توشیشه شور اسپری میکنم بعذبادستمال پاک میکنم یه دفعه شیشه شور سرخوردازدستم دستگیره ش خیلی لبه تیزی داشت دستکش و دستم رو حسابی جرداد کلی خون اومد الان خیلی نگرانم که اگه  خود شیشه شوره آلوده بوده دستمو بریده نمیدونم چیکارکنم میترسم مریض شم بچه مو مریض کنم کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
منکه گریم میگیره همش بخاطر این وض...مردم...مغازه‌دارا..جوونا...نامزدا...حامله‌ها...پاب ماها...اونایی ...

من فقد امیدوارم با اومدن فصل بهار هوای شهرها عوض بشه این مریضیم از بین بره میبینی با عیدمون چیکار کردن؟ اصلا انگیزه هیچ کاریو ندارم 😞

منم از 2 اسفند تو خونم البته 2 بار دکتر رفتم و برگشتم😭😭😭😭

ما قبل کرونا یه عالمه پتو شستیم خونه رنگ میکردیم بعدشم کرونا اومد موندگار شدم خونه قشنگ دوماه میشه هاا😞

من فقد امیدوارم با اومدن فصل بهار هوای شهرها عوض بشه این مریضیم از بین بره میبینی با عیدمون چیکار کر ...

امیدوارم....خداجونی بهمون رحم کن

آره نامردا....عیدمونو داغون کردن

خدا داغونشون کنه

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
مثل پسرم گفتی سه هفته اس هیچ جانرفتیم هرکی زنگ میزنه میگه دوماه خونه ام بخاطرکرونا به همه هم میگه

اخی الهی 😂😂 چند سالشه واسه بچه ها خیلی سخته موندن تو خونه

خانما یه سوال بپرسم با اجازه استارتر البته امروزشوهرم یه مقدارخریدکرده خواستم ضدعفونیشون کنم مایع ضد ...

بتادین بریز رو زخمت ضدعفونی میکنه 

اخی الهی 😂😂 چند سالشه واسه بچه ها خیلی سخته موندن تو خونه

چهارسال نیمش قبل کروناهم جایی زیادنمیرفتیم فقط باشگاه میرفت که اونم نمیشه بره وگرنه اهل بیرون رفتن نیس 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
چهارسال نیمش قبل کروناهم جایی زیادنمیرفتیم فقط باشگاه میرفت که اونم نمیشه بره وگرنه اهل بیرون رفتن ن ...

عزیزم سعی کن تو خونه سرگرمش کنی 

[QUOTE=128455052]عزیزم سعی کن تو خونه سرگرمش کنی    نقاشی میکشیم ساعت یادش میدم یکمم کارتون میبینه وقت میگذره 

منکه گریم میگیره همش بخاطر این وض...مردم...مغازه‌دارا..جوونا...نامزدا...حامله‌ها...پاب ماها...اونایی ...

آی گفتی بخدا شوهرمن میوه فروش بود سرخیابون میفروختن شب باررومیذاشتن مغازه دیروزچهل تومن فروخت امروز 18هزارتومن جمع کردن ازفرداخونه اس نه کرایه مغازه دادیم نه کرایه خونه خداخودش رحم کنه به همه 

2790
2778
2791
2779
2792