nnbb97 مدیر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 عنوان محض خدا بیاین بگین برای طلاقم | مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 97 پست محض رضای خدا بیاین تو این تاپیک . جواب سوال منو بدید..اگه بخوام روند طلاق سریع تر انجام بشه کدوم گزینه سریع تره؟؟ طلاق توافقی یا وکالت طلاق.در مورد وکالت طلاق چیز زیادی نمیدونم یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 1398/12/24 | 02:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1mina_m عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1975 ببخشید سه ماه و نیم کدوم شهری؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دختررویاها۷۰ عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 2596 ربطی به اشنا نداره بعضی مجتمع های خانواده وقت نزدیک میدن بعضیا چون شعباتشون کمه دیر میدن و خیلی مسای ... مال من که ونجوری نبود ولی وکیل من اشنا داشت ی کم زود تر کارارو راه انداخت سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 عزیزم من وکیلم و کارم اینه خانم شما وکیلی بم بگید با کدوم روش سریع تر به نتیجه میرسم ..میخوام تا پشیمان نشده به نتیجه برسم یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 کدوم شهری؟ از خوزستان هستم یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
1mina_m عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1975 خانم شما وکیلی بم بگید با کدوم روش سریع تر به نتیجه میرسم ..میخوام تا پشیمان نشده به نتیجه برسم اگه ممکنه پشیمون بشه محض احتیاط وکالت در طلاق بگیر همون حق طلاق که عامیانه میگن ولی باید تو سامانه ثنا ادرسی رو بزنی که خلوت باشه و باهات راه بیان ولی اگه همسرت همکاری کنه راهی هست که سریع تر انجام بشه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
1mina_m عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1975 از خوزستان هستم به من دوری ولی اگه خواستی درخواست دوستی بده اونجا بگم چیکار کنی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2346 عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1490 عریزم ناراحت نشدم طلاق سابق من ب ازدواج مجددم ربط نداره اون یک پرونده جداس ک همیشه بازه بسته نشده که ... من فک میکردم باازدواج مجددمهریه قطع میشه خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 اگه ممکنه پشیمون بشه محض احتیاط وکالت در طلاق بگیر همون حق طلاق که عامیانه میگن ولی باید تو س ... چه راهی عزیزم..میشه راهنمایی کنید...من ثبت نام کردم تو سامانه ثنا ..چون دو بار دیگه قبل تر در خواست طلاق داده بودیم ولی متوجه منظورتان نشدم جستجو کنم یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
عاشق_همسرمممم عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1320 من فک میکردم باازدواج مجددمهریه قطع میشه نه اصلا ب هم ربطی ندارن حتی من روزی بمیدم دور از جونم وارث من میتونه مهریم بگیره
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 به من دوری ولی اگه خواستی درخواست دوستی بده اونجا بگم چیکار کنی من خیلی به راهنمایی نیاز دارم برای سریع ترین کار درخواست میدم یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
1mina_m عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1975 عزیزم من نمیدونم خوزستان چه جوری وقت میدن مشاوره داره یا نداره من تهران و کرج کار میکنماینجا چون توافقی مشاوره داره و مساوره زمان میبره ما از طرف زوج تو یه مجتمع خلوت ثبت میکنیم بعد تو جلسه توافق میکنیم اینجوری مشاوره نمیریم ولی اینکار نیاز به وکیل داره که بدونه کجا ببره و قاضی رو بشناسه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 به من دوری ولی اگه خواستی درخواست دوستی بده اونجا بگم چیکار کنی در خواست دادم ولی میگه شما قبلا درخواست دادین..میشه شما ادد کنید یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 عزیزم من نمیدونم خوزستان چه جوری وقت میدن مشاوره داره یا نداره من تهران و کرج کار میکن ... من از لحاظ مالی توان وکیل گرفتن تدارم یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....
nnbb97 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 589 عزیزم من نمیدونم خوزستان چه جوری وقت میدن مشاوره داره یا نداره من تهران و کرج کار میکن ... میشه حدود قیمت وکیل برای طلاق توافقی بم بگید یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه.....