2777
2789
عنوان

شیرخشک بدم یا نه؟!

53 بازدید | 12 پست

سلام مامان خانوما. 

دخترم دوماه تازه تموم شد. الان چند شبه لج میکنه شبا سینه نمیگیره شیر بخوره. نمیدونم یا شیرم کم. میاد نمیخوره  اینقدر گریه میکنه چند شبه تا 6 بیداره. شیرخشک میترسم بدم شب عادت کنه فقط شیر خشک بخواد بخوره. 

در انتظار رویت ماییم و امیدواری   
بچه دوماهه لج چه میفهمه عزیزم، شیرخشک بده ببین میخوره اگه میخوره بهش بده، گناه داره گشنه نگهش داری، ...

روزا خوبه شبا اینطوری میکنه. شیرخشک دادم الان باز گریه میکنه آخه😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من تا شش ماهگی از یه سینه شیر میخورد و بعد شش ماهگی دیگه نگرفتو دو هفته اصرار داشتم حتما شیر خودم رو بخوره که دچار مسمویت غذایی شدم و مجبور شدم شیر خشک بدم نمی دونین با چه اشتهای می خورد بنظر خودم کارم اشتباه بود که اصرار به شیر خودم می کردم بچه گرسنه می موند

پسر من تا شش ماهگی از یه سینه شیر میخورد و بعد شش ماهگی دیگه نگرفتو دو هفته اصرار داشتم حتما شی ...

آره منم شیر خشک میدم بالشت‌ها میخوره. دوس ندارم آخه ولی دلمم میسوزه. باز شبا باشه میدم ولی میدونم راحت تره عادت میکنه کلا اینو میخواد

شاید نفخ داره، شاید کولیک داره، شاید هنوز سیر نشده، علامت ریفلاکس هم همین میتونه باشه

نفخ که داره شدید. شیر خشکم آخه الان دادم گفتم گشنس حتما ولی زیاد نخورد. رفلاکس رو نمیدونم

آره منم شیر خشک میدم بالشت‌ها میخوره. دوس ندارم آخه ولی دلمم میسوزه. باز شبا باشه میدم ولی میدونم را ...

عزیزم من الان پسرم هفت ساله شده هر بار به عقب برگردم و یا برای بچه دوم حتما اینکار و میکنم که اگر احساس نیاز به کمکی کنه حتما بهش می دم و مقاومت نمی کنم ...باور کن خودت هم از لحاظ روحی ارومتری

نفخ که داره شدید. شیر خشکم آخه الان دادم گفتم گشنس حتما ولی زیاد نخورد. رفلاکس رو نمیدونم

من یادمه اگر درست بگم به پسرم کولیک میدادم پستونکی نبود کولیک می زدم نوک پستونک بعد بهش می دادم بعد شد پستونکی 🤗😉

من یادمه اگر درست بگم به پسرم کولیک میدادم پستونکی نبود کولیک می زدم نوک پستونک بعد بهش می دادم بعد ...

پستونک نمیخوره. کولیک هم میدم بهش تاثیر نداره

عزیزم من الان پسرم هفت ساله شده هر بار به عقب برگردم و یا برای بچه دوم حتما اینکار و میکنم که اگر اح ...

آخه همسرم دوس نداره. خودمم اینقدر مادرشوهرم از روز اول گفت شیرت کمه بهم تلقین شده یکسره شیر میدم به بچه حس میکنم گشنس