2777
2789
عنوان

به دادم برسین

194 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من رفتم عابربانک با خودم هم ماژیک و الکل بردم اما دستکش تمام کرده بودم نداشتم...اول کیبورد رو کلی الکل ریختم...بعدش حواسم نبود ب ماژیکم و رمز رو با انگشتم زدم ولی بقیه مراحل با ماژیک...بعدم ماژیک انداختم دور و دستمو یک عالم الکل زدم...اما چون رمز رو با انگشت و بدون دستکش زدم حسابی نگرانم...راهنماییم میکنین؟

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی ناراحتی دستات بشور بعدم بخواب

کلی الکل زدم بعدم حسابی شستم اما از ناراحتی دلم میخواد گریه کنم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
تا وقتی که دستتو با الکل یا ژل ضد عفونی کنی یا با آب صابون بشوری نباید دست زده باشی

همون ثانیه یک عالم الکل ریختم رو دستم ک دستم دااااغ شد چون هم ریختم هم ماساژ دادم بعدش هم ۱۰ دقیقه بعد رسیدم خونه چند دور دستمو هر دور ب مدت ۳ دقیقه اینا شستم...

عزیزم تا جایی که من میدونم از پوست نمیتونه جذب بشه حتی اگه ویروس دستتو الوده کنه با شستن و ضد عفونی ...

مرسی عزیزم...ممنونم

همون ثانیه یک عالم الکل ریختم رو دستم ک دستم دااااغ شد چون هم ریختم هم ماساژ دادم بعدش هم ۱۰ دقیقه ب ...

وای بیچاره کرونا نسلشو نابود کردی بازم نگرانی . بیخیال عزیزم بهترین کارو کردی ضدعفونی کردی . شبم ی لیوان آب قرقره کن بخواب خیالت راحت باشه