2777
2789
عنوان

خواب مُرده دیدین؟

51087 بازدید | 79 پست

خوابی دیدین که ازحالشون بهتون خبربدن مثلا؟

تاحالا خواب بابامو ندیدم خیلی دلتنگشم..

قران میخونم واسش صلواتم میفرستم 

جالبه ک ی مدت پیش ب خواب مادرم رفته بود و گفته که دلتنگمه😞

یجا خوندم میگن اونایی که ب خواب کسی نمیان این دنیارو فراموش کردن دیگه..

چجوریاس؟

یکم حرف بزنیم😞

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خوندم مرد ها کسایی رو که دوست دارن تو خوابشون نمیاد تا اذیت نشن 

ولی عزیزم تو نت سرچ کن یه دعایی هس چند بار از ته قلبت بخونی ولی قبول داشته باشی ها به خوابت میاد من امتحان کردم 

اره دیدم، انگار ازم خواسته بود که براش خیرات کنم

چقد خوبه که بازم خدابهشون اجازه میده به خواب کسی برن..که بتونن خواستشونو بگن و جاشون بهتربشه..

چقد خدا مهربونه..

درسته میگن روح اموات فقط به خواب ادمای باایمان و پاک میره؟😞

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

من داییم فوت کرده خیلی وقته اومد تو خوابم میخواست دستمو بگیره دوستم اومد هولم داد تو ی جایی ک درد داشت ک دستش نخوره بهم😐😐😐میگن مرده دستتو بگیره بده😐😐

کی باید جمع کنه این قلب داغونو💔قلب ی دختر ۲۱ ساله سوخت💔

من پدربزرگمو خیلی میبینم

وقتی فوت کرد حتی از بچه های خودشم من خیلی بیشتر گریه کردم براش

الانم خیلی خوابشو میبینم

همیشه ام تو خواب میدونم فوت کرده کلی بغلش میکنم بوسش میکنم

گاهیم با گریه بیدار میشم

دلم خیلی براش تنگ میشه همیشه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

عزیزم 

من با داداشم قهرم 

هر دو متاهلیم 

مامانم هم نمی زارم با داداشم و زنش رفت و امد کنه 

چون زنش به مامانم هم بی احترامی کرده 

و مامانممیخواس ببخشه 

من نذاشتم 

گفتم بزار تو زندگیشون خوش باشن ولشون کن 

ی روز مامانم بهم گفت 

خواب دیدم بابای خدا بیامرزت اومده به خوابم 

دستمو میگیره به زور سوار ماشین داداشت میکرد 

منم چپ چپ به مامانم نگاه کردم 

خندم گرفت بخاطر دروغش 

اونم خندید 

گفتم دلت نمیاد پسرتو نبینی ها 

برو مامان 

عوض من دختره خوشگلشم ببوس   

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
آره من خواب یه شهید رو دیدم. امضامم مال همون شهیده، خیلی دوسش دارم

ایجان..خوشبحالت..

من دوبار خواب برادرشوهربزرگم که ۴ سال پیش فوت کرد دیدم  تو حرم امام رضا با کت وشلوار مرتب بود منم بودم من طبقه بالا بودم اون پایین  نگاه میکردم میدیدمش  ولی خیلی وقت دیگه خوابش ندیدم  خدابیامرز مارو دوبار مجانی برد مشهد

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

تا دلت بخوااااااد 

خواب مرده های 7 تا دیوار اونور تر هم میبینم،،، مجرد بودم مامانم ناراحت میشد و می‌ترسید میگفت یعنی چی همه میان ب خواب تو😁😁😁😁

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️