2777
2789
عنوان

تیر‌کشیدن‌قلب‌...

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 54 پست
داروی درد معده ای ک ناشی از اعصابه کلدینیوم سی هست ک خیییلی عالیه قبل غذا خووم داشتم و دارم کلا بعد ...

منم تو گلو جسم خارجی احساس میکردم .‌دکتر اینو برام داد. .تا میخورم کمتر میشه . ولی زیاد نخور که وابستگی میاره انگار 

شما خودت مامایی بهتر میدونی البته

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
نه خدا نکنه منم نگفتم هس ولی یه پوزیشن سادس ک جلوگیری میکنه.معده هم باشه ک انجامش ضرر نداره ولی جد ...

والا‌خودمم‌میترسم‌براش‌نوبت‌بگیرم‌..چون‌یه‌ویس‌گوش‌کردم‌پرستاره‌میکفت‌بیشتر‌کسانی‌که‌گرفتن‌از‌درمانگاه‌وبیمارستان‌بودن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

امروز‌فوتبال‌بازی‌کرد‌باپسرم‌گفت‌درد‌گرفته‌..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چندساعت‌بعدم‌استراحت‌داشت‌بازم ...

اسی منم غلظت داشتم .‌ برو دارو خونه . یه شربت مصفای خون باریج اسانس بگیر .‌ بعد کرونا هم بره مرکز اهدای خون . خون بده . اصلا عالی . من غلظت خونم خیلی خطرناک بودکه از خوردن زیاد قرص آهن بود .‌الان کاملا تو محدودس . حجامت و فصد اینام چرته .‌فقطططططط اهدای خون .‌

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

ولی خانما این دردای تیپیک رو حدی بگیرید

مستقیییم نسخه نپیچید ک معدس

باید بررسی شه

نوهر قلب گرفته شه

شرح حال گرفته شه

چ بسا کیس هایی بودن ک بی توجه ب درد پشت MI کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز‌فوتبال‌بازی‌کرد‌باپسرم‌گفت‌درد‌گرفته‌..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چندساعت‌بعدم‌استراحت‌داشت‌بازم ...

تا حالا اکو قلب ونوار قلب دادن ؟موقعی که دراز میکشن سوزش ودردبیشتر میشه؟تنگی نفس وسرفه دارن؟هنگام درد کبودی دست وپا دارن؟

داروی درد معده ای ک ناشی از اعصابه کلدینیوم سی هست ک خیییلی عالیه قبل غذا خووم داشتم و دارم کلا بعد ...

آخه‌یکم‌‌میکروب‌ورفلاکسم‌داره‌..ولی‌وقت‌نشد‌بریم‌دارو‌بده‌دکتر‌من‌فکر‌میکنم‌..چون‌علاعم‌خودم‌بوده‌قبلا

والا‌خودمم‌میترسم‌براش‌نوبت‌بگیرم‌..چون‌یه‌ویس‌گوش‌کردم‌پرستاره‌میکفت‌بیشتر‌کسانی‌که‌گرفتن‌از‌درمانگ ...

اگه فعلا درد قفسه سینه نداره و مشکلاتی ک لادن جان گفتن رو نداره میشه صبر کرد یا حداقل به مطب شخصی مراجعه کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا حالا اکو قلب ونوار قلب دادن ؟موقعی که دراز میکشن سوزش ودردبیشتر میشه؟تنگی نفس وسرفه دارن؟هنگام در ...

دوسال‌پیش‌داده‌براقلب‌نرمال‌بودن‌....هیچی‌این‌علام‌رو‌نداره‌.‌فقط‌دراز‌میکشه‌بدتره

اگه فعلا درد قفسه سینه نداره و مشکلاتی ک لادن جان گفتن رو نداره میشه صبر کرد یا حداقل به مطب شخصی مر ...

دکتر‌داخلی‌ببرمش‌؟من‌حس‌میکنم‌معدشه‌خودش‌میگه‌قلبمه

آخه‌یکم‌‌میکروب‌ورفلاکسم‌داره‌..ولی‌وقت‌نشد‌بریم‌دارو‌بده‌دکتر‌من‌فکر‌میکنم‌..چون‌علاعم‌خودم‌بوده‌قب ...

ازمایشش نشون داده میکروبو؟هلیکوباکتر پیلوریه اسمش 

اگه کلیدنیوم30از داروخونه بگیری خوبه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تو گلو جسم خارجی احساس میکردم .‌دکتر اینو برام داد. .تا میخورم کمتر میشه . ولی زیاد نخور که وابس ...

نه نمیخورم داروی پزشکمه ک سیف هم هست کلا

واسه جسم خارجی گلو داد؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازمایشش نشون داده میکروبو؟هلیکوباکتر پیلوریه اسمش  اگه کلیدنیوم30از داروخونه بگیری خوبه

روزی‌چندتا‌؟

ولی‌داروی‌خودم‌برای‌باکتری‌فرق.داشت‌ها