2777
2789
عنوان

تیر‌کشیدن‌قلب‌...

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 54 پست

بگو پوزیشن نیمه نشسته بشینه اینجور مواقع و رفلکس زور زدن ک توو دستشویی انجام میدن موقع یبوست رو انجام بده

این کمک میکنه اگه خدای نکرده سکته باشه رفع کنه

چن سالشه؟

اگه سن بالای 40 و سیگاری قرص. اسپرین هفته ای یدونه پیشنهاد میشه البببببته تحت نظر پزشک

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

درد به قسمت صورت و گردن ودست چپ کشیده میشه؟چند سالشون هست؟سابقه ی خانوادگی دارن؟دردشون خفه کننده وگن ...

نه‌نمیکشه‌...41سال‌...نه‌سابقه‌ندارن‌...

اقدامی‌نکردی

میگن اعصابه 

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
بگو پوزیشن نیمه نشسته بشینه اینجور مواقع و رفلکس زور زدن ک توو دستشویی انجام میدن موقع یبوست رو انجا ...

,نه‌سکته‌که‌نیست‌...ولی‌میگه‌همیشه‌انگار‌باد‌توسینم‌میپیچه‌

اگه تو راه رفتن و پله بالا رفتن مشکل داره و پشتشم تیر میکشه و احساس سنگینی رو قفسه سینش داره بهتره ب ...

نه‌مشکلی‌تو‌اینا‌نداره‌..‌‌‌‌‌‌به‌گفته‌ها‌فکر‌کنم‌معدش‌باشه

نه معده ی عصبی  منظورمه عزیزم .‌نه الزام میکروب یا زخم

داروی درد معده ای ک ناشی از اعصابه کلدینیوم سی هست ک خیییلی عالیه قبل غذا

خووم داشتم و دارم کلا بعدعصبانیت تا دوروز بین دوکتفم درد میکنه این عالی جواب داد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
,نه‌سکته‌که‌نیست‌...ولی‌میگه‌همیشه‌انگار‌باد‌توسینم‌میپیچه‌

نه خدا نکنه منم نگفتم هس

ولی یه پوزیشن سادس ک جلوگیری میکنه.معده هم باشه ک انجامش ضرر نداره

ولی جدیدا به قلب مردم بی توجه شدن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چربی وکلسترول خونشون بالا هست ؟فشار ونبضشون معمولا چنده؟موقع درد عرق میکنن وبدنشون سرد میشه؟ درد در ...

امروز‌فوتبال‌بازی‌کرد‌باپسرم‌گفت‌درد‌گرفته‌..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چندساعت‌بعدم‌استراحت‌داشت‌بازم‌درد‌میکرد‌..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌همه‌چیش‌خوبه‌..فقط‌غلظت‌خون‌داره‌