2777
2789
عنوان

یبوست شدید

140 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ببخشید ی راه میخواستم من 3سال بدنبال ی بیماری مغزو اعصاب یبوست شدید دارم دکترهم رفتم جواب نگرفتم حالا میخام ببینم درمان خانگی چی توصیه میکنید. ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاپیک آخرمو بخون شاید کمکت کنه.

البته من آخرش از شیاف و شربت نتیجه گرفتم

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic

من ناشتا یه لیوان آب میخورم آب ولرم برا من که خیلی تاثیر داشته،انجیر خشکم بزار یه شبانه روز خیس شه بخوری خیلی خوبه

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

وای خیلی در عذابم ببخشید اینجور میگم شکم من 10.. 12روز یبار کا میکنه بسختی اونم مگه تو ماشین بشینم ی مسیر طولانی برم باتکون ماشین شکمم راه بیفته بایدم سریع ب دستشویی برسم وگرنه خودمو کتیف میکنم خیلی سخته برای ی زن 30 ساله اینجور باشه خیلی خجالت میکشم

آلو تخم شربتی و جوشانده گل محمدی

هر روز صبح یه لیوان آب گرم با یه قاشق روغن زیتون ناشتا بخورین

سوپ یبزیجات هر روز یه وعده بخورین تا یک ماه تو سوپتون آلو یا برگ زرد آلو بریزین بعد از یک ماه یک روز در میون بخورین

یه مدت هم لبنیات رو حذف کنید چون همشون یبوست رو تشدید میکنن

اگ شقاق هم داری پماد ام جی باریج رو ازداروخانه بگیر دوهفته استفاده کن.ازداروخانه هم بپرسی فک کنم همین پمادروبهت پیشنهاد بدن.هرروز هم دویاسه بار هردفعه ۱۰دقیقه توی اب گرم بشین خیلی موثره خیلی بهتر میشی.خاکشیر هم فراموش نشه...

خاکشیر،روغن زیتون ،الو و اتجیر خیس کن شب ناشتا بخور 

برگه زردالو،ویتامین سی

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

اسی جون کاربر پت به نکته ظریفی اشاره کردن ..خاکشیر فقط با اب داغ خیس کن و بعد بخورش ..اب داغ ها نه اب سرد متوجه شدی ..👍

او یکی دیگه هم اینکه انجیر بذار شب تا صبح تو اب خیس بخوره بعد صبح که از خواب پاشدی ابشو و خودشو با هم بخور ..

امیدوارم که مشکلت حل شه ..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز