2789
عنوان

خانوما کمک

72 بازدید | 12 پست

لبام خشکی زده قرمز شده میسوزه

اومدیم باغمون دسترسی به داروخانه ندارم که برم ویتامینه لب بگیرم چیکار کنم؟

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
چربش کن

باچی؟🙄

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وازلین روغن  رژلب  سس مایونز عسل فقط چربش کن کرم

خیلی ممنون عزیزم

اگه اینا هم نبود 

گوشت خام دارین ، یه کوچولو پیه اطراف گوشت جدا کن گرمش کن تا به روغن بیفته از اون روغن استفاده کن  

خواجه ها ، پدرسوخته ها ، من همسن ننه بزرگتونم . درخواست دوستی ندین 😡🪓

دوستان جواب دادن 👆🏻👆🏻👆🏻

یه دنیاا مرسی

کلا این موقع سال که میشه از ۲۰ اسفند تا اواخر اردیبهشت 

من یا لبام همش خشکی میزنه و پشت دستام دونه دونه میشه قرمز میشه انقدر میخاره میخارونم خونی میشه

دکترم چند جا رفتم کلی کرم داد و اینام یه مدت خوب میشه باز برمیگرده الانم باز من عززاا گرفتم

برای لبت ویتامین A چشمی بگیر 

پشت دستت هم کرم مای استفاده کن  .چند لحظه تو کیسه فریزر بزار .تا عرق کنه بعد کیسه از دستت در بیار ولی مرتب با کرم چربش کن .

خواجه ها ، پدرسوخته ها ، من همسن ننه بزرگتونم . درخواست دوستی ندین 😡🪓

اگه اینا هم نبود  گوشت خام دارین ، یه کوچولو پیه اطراف گوشت جدا کن گرمش کن تا به روغن بیفته از ...

اها خیلی ممنون 

برای لبت ویتامین A چشمی بگیر  پشت دستت هم کرم مای استفاده کن  .چند لحظه تو کیسه فریزر بزا ...

یه دنیاا واقعااا ممنون عزیزم بابت راهنمایی هات 

امیدوارم به هر ارزوی که داری برسی

و هر مشکل و گرفتاری که داری حل بشه بازم ازت ممنونم