2777
2789
عنوان

بزنمش یا زوده؟؟

286 بازدید | 15 پست

شوهرم بدونی که بهم خبر بده تو این اوضاع فرار کرده رفته بیرون منم ازش نپرسیدم کجا رفتی اومد هم میخوام محلش ندم ..هم خبر نداده هم اوضاع کروناییه ..هم باردارم زنگ بزنم به مامانش بگم ؟؟  تو این اوضاع کرونایی رفته بیرون 😂😂اخه دو روز دیگه طلبکار میشن چرا خبر ندادی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهره من هنوز سرکاره😓

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مگه مدرسه ست به والدین خبر بدی😁

محلش ندم چیه دختر😁 قشنگ ترو تمیز و عادی سوال کن

تنش نساز برا خودت باردارم هستی

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
وا مگ بچس چیه این حرف ک میزنی

مادرش اینا شهر دیگن چیزی بشه میگن تو باید میگفتی منو مقصر میدونن قبلا هم تهدیدش کردم رفتی بیرون میگم ب مامانت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مادرش اینا شهر دیگن چیزی بشه میگن تو باید میگفتی منو مقصر میدونن قبلا هم تهدیدش کردم رفتی بیرون میگم ...

وا 

شهر دیگ هم باشه

الان ۹۰ درصد مردا سر کارن

مجبورن برن

خرید روزانه

و کارای واجب

لزومی نداره گزارش بدی

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم

اینقدر بچه ننس؟ ک خانوادش میگن چرا بما نگفتی؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مادرش اینا شهر دیگن چیزی بشه میگن تو باید میگفتی منو مقصر میدونن قبلا هم تهدیدش کردم رفتی بیرون میگم ...

مگه پرستار گرفتن برای بچه شون یا محافظ شخصی هستی  که هر چی بشه تو باید خبرشو میدادی زودتر؟

اونا گفتن تو هم اجرا میکنی؟ نکن دختر خوب، 

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏