2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سوفی و دیوانه 

جاده قدیم 

مالاریا 

لاتاری

سنتوری 

چهار انگشت .کمدیه 

اکسیدان .کمدی 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
کروکودیل دیروز دیدم خ قشنگ بود

نتونستم دان کنم از کدوم سایت دان کردی رایگان بود ؟

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

اتاق تاریک 

رحمان ۱۴۰۰

فارست گامپ .خارجی 

از کانال دانلود کردم

اسم کانال تلگرامو بگو ممنونم یا لینک بزار چند وقته دنبال فیلمشم 

لاک قرمز 

دختر 

خانه دختر 

رخ دیوانه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز