2777
2789
عنوان

این چه وضع نت؟😐😐😐😐

182 بازدید | 24 پست

یعنی چی ۲۳ کیلو بایت بر ثانیه؟😶تا اعلام کردن رایگان شده اینجور شد🥴

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

خو نميتونن چنتا كارو باهم كنن😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نت مجانی بهتون دادن 😂😂😂 آپشن داره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند دقیقه است دانلودو شروع کردی؟

اگه تازه زدی دانلود، طبیعیه اولش سرعتش کند باشه

ولی اگه کلا سرعتتون اینه هیچی دیگه براتون طلب صبر می کنم چون خیلی ترسناکه با این سرعت بخوای سر کنی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
به شما ندادن؟

نت ثابتمون کلا جمع کردیم.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خو نميتونن چنتا كارو باهم كنن😐

باورت میشه نازی از ساعت ۳ دارم یه گیگ نیم بازیو دانلود‌میکنم؟سوخت لبتاب😒

پی‌پی زدن با این‌بذل و بخششون

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
چند دقیقه است دانلودو شروع کردی؟ اگه تازه زدی دانلود، طبیعیه اولش سرعتش کند باشه ولی اگه کلا سرعتت ...

قربونت از سه بعد از ظهر زدم😶

حیف شد

نه اصلا حیف نشد

100گیگ اینترنت لاک پشتی ب درد نمیخوره 

نه اصلا حیف نشد 100گیگ اینترنت لاک پشتی ب درد نمیخوره 

اخه اصن ضروری هم نیست این ۱۰۰ گیگ

من ۸ هزار تومن ناچیز می دم ۱۵۰ گیگ ماهانه شبانه می گیرم

باهاش به مدت سه شب، شبی نزدیک به ۵۰ تا ۶۰ تا فیلم با سرعت بالا دان می کنم، الان به اندازه ۱۰۰۰ تا قرنطینه فیلم و سریال و کتاب و برنامه دارم

اینترنتی که بهت بدن ولی عملا مثل این دوستمون نتونی ازش استفاده کنی چه فایده داره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اخه اصن ضروری هم نیست این ۱۰۰ گیگ من ۸ هزار تومن ناچیز می دم ۱۵۰ گیگ ماهانه شبانه می گیرم باهاش به ...

کدوم اپراتوری 8 تومن150گ؟! 

چ خوبه

خوبه بد نیست،اونقدرا هم لاک پشتی نیست منکه فیلم دانلود نمیکنم،مشکلی ندارم

هرکی داره ناراضیه. 

مامانم ابجیم دوستام. 

اینترنت مخابرات همینجوریش ضعیف بود. الانم ک نور علی نور