2777
2789
عنوان

اخ دلم...😔

118 بازدید | 8 پست

خانما تورو خدا بیاید منو راهنمایی کنید من اصلا دارم روانی میشم مشاعرمو دارم از دست میدم من نمیتونم بیخیال طرفم شم چیکار کنم اخه؟از بس چک میکنم اینستاشو واتس اپشو دارم روانی میشم از اونم هیچ خبری نیست با اینکه نه بحثی بینمون شده نه چیزی خبری ازش نیست همش شک میکنم با کس دیگس هر کی یکم بهش نزدیکتر میبینم شک میکنم با اونه اصلا نمیدونم چیکار کنم وقتی میگم دا تموم دا فراموشش میکنم یهو ی دایرکتی چیزی میده من دلم میخاد بازم برگرده کنارم باشه باهام صحبت کنه 😿دیروز دایرکت داد ی پست ورزشی فرستاده بود امروز استوریمو ریپلای زد خودش میگف نه من با کسی رفیق نمیشم فلان اما حس میکنم با کس دگ هست من دلم میخاد خودش جذبم شه 😢اصلا نمیدونم چطور تایپ کنم دلم داره ریز ریز میشه شبها 20 بار از خواب میپرم یکم پیش ی استوری غمگین گذاشتم امگار نه انگار محل نداد 😔تورو خدا ی راه حل بگید چیکار کنم 

یه فروردینی بی حوصله

اگه بخادت میادسمتت نخادتم هرکار کنی نمیاد. فقط حواست باشه خودتو کوچیک نکنی با یه رفتار یا یه پیام...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصدتون ازدواج بوده؟

از منی که تجربه دارم خواهرانه بشنو تا استوری غمگین میذاری و ناراحتی نمیاد همین که بیخیالش میشی و استوری های گردش و شادی میذاری و فازتو تغییر میدی خودش میاد بخدا ثابت شده ست پسرا از دختر دپرس بدشون میاد میدونم سخته میدونم غم داری ولی بزن به شادی

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
قصدتون ازدواج بوده؟ از منی که تجربه دارم خواهرانه بشنو تا استوری غمگین میذاری و ناراحتی نمیاد همین ...

اصلا نمیتونم خودمو اروم کنم میترسم نیاد 😔

یه فروردینی بی حوصله