2777
2789
پیامارو رو گوشیش دیدم قسم خورد که قبل ازدواج این دخترو دیده الان اون شمارشو گیر آورده 

شوهرت هم جواب داده بود یا فقط اون پیام داده همسرت چی بهش گفته یعنی اون پیام داده همسرت هم سرحرف را گرفته چند روز بوده رابطه دوبارشون ببخش انقدسوال میپرسم میخوام دقیق بدونم تا دقیق راهنماییت کنم بر حسب تجارب خواهرم که پیشمه و روانشناسه

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش میدونه نمیگذرم بهش گفتم باید خونه به اسمم کنه

کارت به نظر من اشتباهه اون موقع اگه چیزی داشته باشه پول پله ای میگه بکنم باز دهنش با یه چیزی میبندم ببخش ها نظرم گفتم عقط

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

چاره ای نداری و نمیتونی از خیرش بگذری که هیچ.  اما کسی که یه بار خیانت کرد بازم میکنه و به درد قبرستون میخوره فقط. میتونی و شرایطش رو داری تا جایی که میتونی حالش رو بگیر و ازش هم جدا شو

من بخشیدم پشیمونم  حالا شاید شوهر شما فرق داشته باشه

اصلا مگه میشه بخشید؟نمیشه از ته دل بخشید.اکثر مردا خیانت میکنن با توجه به شرایط زندگی باید تصمیم گرفت دیگه.من اگه جدا بشم دیگه هرگز ازدواج نمیکنم چون به نظرم اکثر مردا خیانتکارن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اصلا مگه میشه بخشید؟نمیشه از ته دل بخشید.اکثر مردا خیانت میکنن با توجه به شرایط زندگی باید تصمیم گرف ...

منم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
 آره بهش گفته بود دلم برا تنگ شده

نگفتی رابطه جدیدشون چند روز بوده یعنی خودت حدس میزنی چند روز بوده

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
 آره بهش گفته بود دلم برا تنگ شده

ببخشید هاولی از اینکه دلش تنگ شده پشیمونه

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

همجنس خودمو خوب میشناسم

کسی که 1 بار خیانت کنه بعید نیست دوباره تکرار نکنه

اگه قرآن میشناخت که خیانت نمیکرد

فقط واسه قسم میره سمت قران؟؟

البته 1 بارشو شما فهمیدین خدا میدونه چند بار دیگم خیانت کرده که 1 بارش لو رفته