2777
2789
عنوان

شوهرررررم

259 بازدید | 19 پست

الان بعد ده روز اومدم خونه شرایط شغلی شوهرم اینطوره که من میرم پیش پدر مادرم و به خونه خودم دسترسی ندارم 

الان اومدم خونه میبینم در تراس بازه ذغال ریخته روی تراس اکسیژن اکواریوم خاموشه ماهی هام مردن کلی ام اشغال گذاشتن توی سطل 

کار برادرشوهرمه دوستشو اورده اینجا 

من حق دارم ناراحت بشم اصلا از چیزی خبر نداشتم 😐میدونم که شوهرم خبر داره یه کلید دستشون داریم که وقتی نیستیم بیان سر بزنن 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

چرا میری خونه پدر و مادرت؟ امکانش نیس بمونی منزل خودت؟؟؟ شرایطتتو واضحتر بگو

زن بودن مثل ققنوس بودن است هی اتش میگیری و باز نا امید نمیشوی و از خاکسترت زن متولد میشود زن قداست دارد برای با او بودن باید مرد بود ن نر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیان به چی سر بزنن😕 کلیدو ازش بگیرید،شوهرتون البته

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
چرا میری خونه پدر و مادرت؟ امکانش نیس بمونی منزل خودت؟؟؟ شرایطتتو واضحتر بگو

نه واقعا نمیتونم بمونم خونه چون خیلی امنیت نداره محله زندگیم 

نه واقعا نمیتونم بمونم خونه چون خیلی امنیت نداره محله زندگیم 

کلیدارو ازشون بگیر حق داری من بودم قاطی میکردم و داد و هواااااار

زن بودن مثل ققنوس بودن است هی اتش میگیری و باز نا امید نمیشوی و از خاکسترت زن متولد میشود زن قداست دارد برای با او بودن باید مرد بود ن نر
چه بیشعور و عوضیه تو چرا ساکت میشینی من بودم کشته بودمش

چیکار کنم دلم میخواد یه چیزی به شوهرم بگم واقققققعا بهش بربخوره 

خب خیلی واصح و قاطع حرف بزن.کلیدو ازشون بگیر.الان این از یه دزدی بیشتر به خونه ت صدمه وارد شده.

وای چطور حالت بهم نمیخوره کسی در نبودت بیاد خونه ت معلوم نیس چه کارایی کردن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

خو تو کار برادر شوهرته 

من وقتی میرم خونه خونه کپک زده قابلمه ها بو گندیدگی میدن آدم حس میکنه تو آشغالا داره شنا میکنه از بس پلاستیک و طرف غذا ریخته گل ها هم که همه سوختن جانوری هم نمی‌برم چون میدونم میمیره یه جوجه داشتم وقتی رفتم خونه دیدم فلج شدع😐

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
خو تو کار برادر شوهرته  من وقتی میرم خونه خونه کپک زده قابلمه ها بو گندیدگی میدن آدم حس میک ...

چراااااا

چراااااا

😐 رفیق یا هر کی دلش میخواد میبره خونه

اون دفه حولم خیس بود حالم یجوری از حولم برامم نمیخره میگم کی پوشیدع میگه خودم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم