2777
2789
عنوان

دلم گرفته.

68 بازدید | 8 پست

حاضر شدم با شوهر جان برم خونه مادرشوهر...ولی یادمه اورد امروز نه .بعد پیش خودم گفتم همون بهتر نرفتم الان جاری و مادرشوهر میبنم باز شب حرص میخورم.آخه مادر شوهرم دکوراسیون خونش عوض  کرده .جاری م نامزده دیروز خرید کرده حس حسادت بهم دست داد.احساس کردم پیش اونا کوچیکم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نرین از خونتون بیرون که  ای بابا

از۵اسفند دوبار رفتم بیرون‌.یکبار مراقبت یکبار خونه مامانم.شهر ما وضعیت سفیده البته راینجا اوج کرونا۱۰ فروردین اعلام کردن شهر قرنطینه 

دوستانه بهت می گم ، خیلی اعتماد به نفست پایینه . اصلا چرا خودتو با اونا مقایسه می کنی . هر کسی باید در جای خودش و با توجه به شرایط خودش بهترین باشه . بهترین دنیای خودت و زندگی خودت باش . یعنی تو و شوهرت و احتمالا بچه هات و پدر و مادرت . یعنی در همسر بودن ، مادر بودن ، فرزند بودن ، به بهترین نحو نقشتو اجرا کن ، به اندازه ی همون امکاناتی که داری و بدون اون موقع تو یه ملکه ی واقعی هستی . نیازی نیست بزرگ بودن خودت رو تو چشم دیگران نگاه کنی ، بلکه در قلب و ذهن خودت احساس کن . هیچ چیز و هیچ کس تو دنیا ارزش یک لحظه حسادت کردن تو رو نداره . چون تو خودت انسان کاملی هستی . فقط کافیه قدر خودتو بهتر و بیشتر بدونی و خدا رو شکر کتی !

از۵اسفند دوبار رفتم بیرون‌.یکبار مراقبت یکبار خونه مامانم.شهر ما وضعیت سفیده البته راینجا اوج کرونا۱ ...

ببین ما باید حقوق شهروندی رو در مقابل هم شهریامون رو انجام بدین در حال حاظر شما برین بیرون احتمال داره کرونا بگیرین هم به خودتون اسب بزنین هم اطرافیانتون

دوستانه بهت می گم ، خیلی اعتماد به نفست پایینه . اصلا چرا خودتو با اونا مقایسه می کنی . هر کسی باید ...

نمیدونم چون جیبم خالی این حسا بهم دست میده.مادرشوهر م پولدار میدونه شوهر م کارگر حقوقش همه برای قسط سری قبل ک دیدمش از خرید لباس و وسایل حرف میزد.اوف کاش کسی داشتم بعضی وقتا باهاش درد دل میکردم. ممنون دوست عزیز...