2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اشتباه نکن .من موهام موج داره .موی موج دار فوق العادس .موی لخت اصلا راحت حالت نمیگیره اصلا اصطلاحا به موج دار میگن حالت دار چون راحت حالت میگیره .ولی موی لخت فقط بازش قشنگه 

شیک بودن تو ذات همه ی دختراست از جمله خودم😁😎همون دختر شیک قبلیم که پروفایلم رو حذف کردم

سرم مو +اتو مو

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
تف میمالم میکشم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
تف میمالم میکشم

یکم از تفت میدی به من ...تف من لخت نمیکنه موهاموو😂😂😂

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود ///                                 ما را زمانه گر شکند ساز می شویم ///   صائب تبریزی

همون موج دار راحتی دیگ چیه لخت🥺من موهام خیلی لخته ب حدی ک اگ فرم کنم باز ب حالت اول برمیگرده😩

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز