2777
2789
عنوان

اهنگ دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 100 پست

ندیدی تو اتق جراحی دکتره وسط جراحی هم می رقصه هم عمل می کنه؟

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
موزیک ویدیو اصلی اش دیروز اومد بیشتر از موزیک ویدیو شبیه ای چیز دیگه بود      

شبیه چی

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیدی تو اتق جراحی دکتره وسط جراحی هم می رقصه هم عمل می کنه؟

خیلی جوگیر شدن چرا دیدم ..الان کاری به اهنگش ندارم  تصویراش خیلیییی زشته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اون دختر ها پ و ر ن استار هستن یکی آدرس پیجشون رو گذاشته بود

اره میدونم قشنگ معلومه دیگه چهره هاشون .ولی خب زشته یه بچه میبینه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بگم میرم هوا خواهر    

بگو

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
واییی اون سایزش 185میشه خیلییی بزرگه 

آره اولش میگفتم شاید بادکنکی چیزی میزاره زیر لباسش آخه همیشه هم پوشیده بود بعد یه فیلم دیگه دیدم که یقه باز پوشیده بود دیدم نه گوشت خالصه😅😅😅

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
درود کنکوری 

کنکوری گند زده

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
آره اولش میگفتم شاید بادکنکی چیزی میزاره زیر لباسش آخه همیشه هم پوشیده بود بعد یه فیلم دیگه دیدم که ...

ای خدااا گردنش درد نمیگیره یعنی