2777
2789
عنوان

اهنگ دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 100 پست
😂😂😂😂کلا دوسش دارم ساسی رو 

هر وقت دیدی کسی چیزی به خودت و شخصیتت و معلوماتت اضافه نمیکنه بزارش کنار خیلی داغونه هاااا کلا مست و ملنگه

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اکثرا طرفداراش هم بچه ها هستن دخترم عاشق آهنگاشه 

خوب شو پخشش کردی اهنگای اینم که همش شادن بچه خوشش اومده پس بهتره نزاری گوش بده

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
هر وقت دیدی کسی چیزی به خودت و شخصیتت و معلوماتت اضافه نمیکنه بزارش کنار خیلی داغونه هاااا کلا مست و ...

حالا کاری به شعرش ندارم که چه چرتی میخونه اما تصویرش حتی کاربرای یوتیوب هم میکفتن زشته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا  بعد تتلو و ساسی چه دفاعی هم میکنن از هم روانیا

تتلو خودش یه لایو با این دنیا داره هر چی چرته داره میگه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خودش میگه دیگه ...اونجا که دختره خوابیده دیدی با چه نازی میگه دکتر ..اونم میگه جون دکتر ...اونجا فک ...

دقیقا

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
همش تو کار ممس خوبه نامزدش یه ۶کیلوداره 

بیشتر از ۶ کیلو😑

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بیشتر از ۶ کیلو😑

واییی اون سایزش 185میشه خیلییی بزرگه