2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست
نه در مورد اونايي كه عجله دارن فقط صدق ميكنه 😂 من اولين بار كه شنيدم كلي به نظرم مسخره اومد ولي در ...

اها دخترهوله .... 😂😂😂😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

8هفته شروع شد 5هفته خیلیی زوده برا ویار 

وای پس حالا مونده تا ویار

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاقو و قیچی رو امتحان کن واسه من درست بود  

از ی نفر بگو دو تا حوله بذاره وسط یکیش چاقو وسط یکیش هم قیچی خودت نباید ببینی بعد بذاره جلو تو یکیش رو بردار اگه چاقو برداشتی پسره اگه قیچی برداشتی دختره 

البته اینا واس سرگرمیه ولی برای هر کس ما انجام‌دادیم درست بوده 

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.
وای پس حالا مونده تا ویار

اره من که شب ک روز دارم بالا میارم به تمام غدا ها بی میلم  یعنی ناهار ماست خوردم همونم دارم بالا میارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ايني كه ميگم خيلي بي ربط ولي خيلي دقيقه اگر خيلي خيلي هولي بدوني بچه چيه و طاقت نداري صبر كني ...

یعنی برا منم دختره.اخه همه این حسو دارن ک بدونن چیه بچشون مخصوصا شکم اولشون ک باشه

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
چاقو و قیچی رو امتحان کن واسه من درست بود   از ی نفر بگو دو تا حوله بذاره وسط یکیش چاقو وسط یک ...

چه جالب باشه با حواهرام امتحان میکنیم

چه جالب باشه با حواهرام امتحان میکنیم

امتحان کن جوابشو بذار   

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.
اره من که شب ک روز دارم بالا میارم به تمام غدا ها بی میلم  یعنی ناهار ماست خوردم همونم دارم بال ...

وای اینطور ک نمیشه بچه ضعیف میشه.خودتم ک چیزی نمیخوری از تو تغذیه کنه

یعنی برا منم دختره.اخه همه این حسو دارن ک بدونن چیه بچشون مخصوصا شکم اولشون ک باشه

نميدونم نظريه بود ديگه. اره همه ميدونن ولي بعضيا خيلي زياد بي طاقتن 

حالا قطعي هم كه نيست من اينطوريشنيدم و ديدم 

خيلي جدي نگير

وای اینطور ک نمیشه بچه ضعیف میشه.خودتم ک چیزی نمیخوری از تو تغذیه کنه

قرص میحورم  روم اثر نداره بعضی روزا سرم میزنم ... یعنی شربت میحورم  بالا میارم

قرص میحورم  روم اثر نداره بعضی روزا سرم میزنم ... یعنی شربت میحورم  بالا میارم

میگن ویار بعضی ها یکی دوماهه.ان شاالله برا توهم اینطور باشه