2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

137 بازدید | 25 پست

به نظرتون نی نی تو دلم چیه ؟؟؟ بچه اول هیجان دارم اما دختر و پسر دوست دارم جفتش ....حسی بگین چیه؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر.چندماهته؟

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

منم جدس بزنید بچم چیه؟؟؟😍😍😍

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
فردا میرم تو12هفته

خوشبحالت ۷ هفته از من جلوتری.ان شاالله صحیح سلامت بغلش کنی

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
ايني كه ميگم خيلي بي ربط ولي خيلي دقيقه اگر خيلي خيلي هولي بدوني بچه چيه و طاقت نداري صبر كني ...

واقعا ؟؟؟ چه جالب ...اما مامانم اصلا نپرسیده بود بچه چیه یعنی هول نبود اما همش دختر داره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوشبحالت ۷ هفته از من جلوتری.ان شاالله صحیح سلامت بغلش کنی

دعا کن بچرخه بشه فردا ان تی بگیرم  چهارشبه که نشد حالتش بد بود

خیلی ویار دارم همش بالا میام کلی لاغر شدم

ویارت از کی شروع شد از چندهفته من پنج هفتمه هیچ حالی چیزی ندارم فقط زیردلم درد مبکنه و نفخ دارم سینه هام حساس شدن؟

ویارت از کی شروع شد از چندهفته من پنج هفتمه هیچ حالی چیزی ندارم فقط زیردلم درد مبکنه و نفخ دارم سینه ...

8هفته شروع شد 5هفته خیلیی زوده برا ویار 

واقعا ؟؟؟ چه جالب ...اما مامانم اصلا نپرسیده بود بچه چیه یعنی هول نبود اما همش دختر داره

نه در مورد اونايي كه عجله دارن فقط صدق ميكنه 😂

من اولين بار كه شنيدم كلي به نظرم مسخره اومد ولي در كمال تعجب ديدم همش درست درمياد 😂

دعا کن بچرخه بشه فردا ان تی بگیرم  چهارشبه که نشد حالتش بد بود

ان شاالله میچرخه