2777
2789
عنوان

نظر بدین

97 بازدید | 13 پست

مامانم برام میخواد به اندازه ۲۰۰ عیدی بده و نمیخوام هم پولشو بده میخره  بنظرتون 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

واضح نبود!!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی

مادرم عیدی میخواد بهم بده چی بخره به اندازه ۲۰۰ کادو میده

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
واضح نبود!!

مادرم عیدی میخواد بهم بده چی بخره به اندازه ۲۰۰ کادو میده

ازاین سکه ها ببین 200میشه که نخوری پولشو.؟

سکه که گرونه 

سکه پارسیان هست توی طلافروشی ها مقدارش قد پولت میشه. 

ارزشی هم داره 

اره بهتره که پولتو بخوری. به من عروسیم50بود دادن.  2سال بعد عروسی270فروختم😁

منم پول نمیخوام مامانم میگه وسایل بخرم چی میخوایی منم موندم چی بگم گفتم از شما بپرسم