2777
2789
عنوان

من حساسم عایا؟؟؟

120 بازدید | 14 پست

شوهرم همش چسبیده ب خواهرش ک متاهله و ۱۰ سال ازش بزرگتره..ما شهریم اونا دهات یه ربع فاصلمونه...در هفته ک پنج شنبه جمعه اونجاس و گاهی وقتا شنبه هم میمونه و سرکار نمیره....خواهرش در روز ۵ یا ۶ بار زنگش میزنه و وقتی هم میریم اونجا همش پیش این میشینه و ماساژش میده،قلقلکش و...

وقتایی هم ک زنگ میزنه شوهرم همیشع میره بیرون و هیچ وقت پیش من با مادر و خواهرش صحبت نمیکنه!!!!!

چرا بنظرتون؟؟؟؟

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

خو خواهرشه حساس نشو

نه تو میمانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این ابادی...به حباب لب یک رود قسم...وبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...ان چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند...به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز........لحظه هاتو قشنگ بساز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خو خواهرشه حساس نشو

حساس نیستم بخدا...چرا پیش من تلفن جواب نمیده؟؟؟

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

دهات😑😑روستابهتره به نظدم

خوب دوستش داره ابجیشه منم داداشام اینجورین بامن یعنی تگ زناشون یه روزبخوان به رابطه داداشام بامن حسادت کنن یاخراب کنن حرررشووننننن میدم

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
خواهرشه حساس باشی  یعنی مریضی  برو روانپزشک

بنظر شما با این وجود من مریضم؟؟؟وقتی همش زنگ میزنه ب شوهرم ک بلن شو بیا پیشمون درحالیکه شوهرم بچه نیس و همش اونجاس من مریضم؟؟؟این دخالت نیست؟؟

شوهرم‌منم تقریبا جواب نمیده فک میکنم بخاطر حساسیتای خودمه متاسفانه

😔😔

بنظر شما با این وجود من مریضم؟؟؟وقتی همش زنگ میزنه ب شوهرم ک بلن شو بیا پیشمون درحالیکه شوهرم بچه نی ...

خب شوهرت بهش خوش میگذره ک میره خواهرش ک ب زور طناب نمیبنده بهش 

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
توحساس نیستی اون نفهمه نمیفهمه خواهرشه نه زنش نفهمه نفهم

ای جان😉

نه شماحساس نیستی کاملاحق داری خوب یکاری کن شوهرت وابستگی به خواهرش کم بشه باحرف که نمیشه بس دعایی چیزی کن من خودم مادرشوهرم اینطوری بود انجام دادم خداروشکر الان خوبه خواستی بهت معرفی میکنم شماره اونخانمو. چون واقعا میدونم چقدرعذاباوره