2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی تو این ۱۱ ماه هیچ خبری نشده اگه نشده بیخیال  اثر نداشته کلا دعانویسه کلاه بردار بوده

من که نمیبینمش بفهمم دلتنگمه یانه  اونا فارس زندگی میکنن فقط یه بار گفته بود به خالم که کاش یه بار دیگه از من خواستگاری کنن

اگه میدیدمش از رفتاراش میفهمیدم

اینو از اطرافیان شنیدم که گفتن

طلسم جوریه ک اون بیقرارت میشه و فکرش میشه این ک تورو به دست بیاره ن اینکه بگه شاید تو بهش بگی ن و اون بترسه و نیاد.11ماهه برات نگرفته درسته طلسم کند عمل میکنه ولی نه در این حد.یا بیخیال شو یا دوباره از یه ادم اطمینانی کمک بخوا.البته اگه میدونی واقعا اونم تورو دوس داره

اسی، دعانویس، یا جادوگر واقعی اصلا توی اینستا وقت نداره بیاد، منشی آش هم وقت نداره بیاد اینستا.... کلا اینو یادتون باشه بچه ها، دعانویس یا همون جادوگر اگه واقعن کار درست باشه ماهی چند تا مشتری بیشتر نداره، مثلا ماهی ۳/۴ تا، چون هر روز از ماه فقط مختص یه کاری هست.... و باید کار واسه اون امر خاص انجام بدن... مثلا وقتی دعا واسه جدایی میدن فقط یه روزای خاص میتونن این کارو کنن پس تو اون روزا واسه محبت و وصال نمیشه کاری کرد و یا بالعکس.... البته من کار درست ها رو میگم نه این دوزاری ها ک همه جا هستن....