2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 76 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😑وای

ما ک اب میزدیم بره ولی کلا همیشه مامانم اینا مشکل مالی دارن ک راحت کارشون پیش نمیره

تو کارمون گره هست

تومجردی برام یه خاستگار اومد ک ارگز اقوام بود همه فکر میکردن من قبول میکنم

فردای شب خاستگاری برام اش اوردن دونفر

اشی ک من دوست داشتم ک حتما بخورم 

منم از دوتاش خوردم😶

نگو طلسم بوده

تا چند وقت عصبی بودم گریه مکردم خاستگار رد مکردم بدون دللیل 

حتی از کارم خسته شدم اخر اومدم بیرون

مامانم رفت پیش یکی گفت چیز خور شده 

دعا بهم داد بهتر شدم

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
از ۱ تومان شروع میشه کلا مدلش با بقیه فرق داره 

ترخدا پولاتون خرج این چیزا نکنید همشون کلاهبرداری میکنن کسی ک وااااقعا تو این کار باشه دنبال پول اونم ب این زیادی نیس.این بنده خدایی ک برای من دعا داد ک زندگیم اوکی شد۳۰هزارتومن گرفت اونم بززززززور میگفت قران بخونید برای ظهور حضرت مهدی پول نمیخام درصورتیکه کارش فقط همینه وشغلی نداره ولی واااااقعا باایمانه وکاربلده

ترخدا پولاتون خرج این چیزا نکنید همشون کلاهبرداری میکنن کسی ک وااااقعا تو این کار باشه دنبال پول اون ...

نه گلم کلاهبرداری نیس من زندگیم مدیون این آقام من پیش خیلیا رفتم ولی خوب نشدم حلالش باشه پولی که گرفت من راضیم

طلسم گرونه دعا ارزونتره چقدر پول گرفت ازت بعد چی بوده

شاید طلسم رو روی کاغذ براش نوشته ک مدت داره.ولی برای من رو برنز نوشتن .میگن روی مس خیلی خوبه.ولی درکل به من ک قول دادن به دو هفته نکشه درست میشه میاد سمتم.اون شبی ک نوشته شد برام اومد بهم زنگ زد بعد از یه دعوای بد.حالا منتظرم چند روز بگذره ببینم دوباره میاد

شاید طلسم رو روی کاغذ براش نوشته ک مدت داره.ولی برای من رو برنز نوشتن .میگن روی مس خیلی خوبه.ولی درک ...

ایشالا میاد اونی که من میگم نه چیزی میفرسته نه خودت کاری انجام میدی همه کارو خودش میکنه میگه کار شما نیس  من اعتقادی به این چیزا نداشتم ولی وقتی سرم اومد باور کردم 

نمیدونم چرا وقتی یه دعا نویس مبالغ بالایی رو میگه ادم حس بدی بهش دست میده ولی وقتی میبینی باهات راه میان و کمک میکنن ادم دلش قرص میشه ک به کارشون معتقدن

ایشالا میاد اونی که من میگم نه چیزی میفرسته نه خودت کاری انجام میدی همه کارو خودش میکنه میگه کار شما ...

خداروشکر ک مشکلت حل شده ایشالا برای منم میشه.منم فقط خاکش کردم کار خاصی نداشت

ایشالا میاد اونی که من میگم نه چیزی میفرسته نه خودت کاری انجام میدی همه کارو خودش میکنه میگه کار شما ...

عزیزم برات درخواست دوستی دادم

لطفا قبول کن

ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...