2789
عنوان

حساسیت به الکر؟؟؟؟؟

1903 بازدید | 23 پست

سلام خانما

دختر ۶ماهه ای دارم که از ۱۸روزگی تحت درمان رفلاکس است و درحال حاضر نکسیوم و باکلوفن میخوره.

مدتی هست که متوجه آلرژیش شدیم و مدام به شیر مادر واکنش میده،از هفته ی پیش که خون در مدفوعش به میزان زیاد بود پزشک شیر من رو محدود کردن و گفتن که بجای شیرخشک قبلی اش(ببلاک اِل اِف)شیرخشک الکر مصرف کنه.الان دو روز هست که الکر مصرف میکنه و علائم رفلاکس مثل سکسکه ی زیاد،ترش کردن،بیقراری های شدید در خواب و مزه مزه کردن دهان تشدید شده و ضمنا مدفوعش به شدت بدبو،بلغمی و سبز تیره شده،این ها نشانه ی حساسیت به این شیرخشکه یا دلیل دیگه ای داره؟کسی تجربه ای داره؟

خدایا!خودت هوای سه تاییمون رو داشته باش❤

سلام

رنگ سبز مدفوع کاملا طبیعیه

شیرهای رژیمی اینطوری هستند.

الکر و نئوکیت شیرهای نسبتا رقیقی هستند و افزایش رفلاکس برای مدتی اوایل میتونه طبیعی باشه. ولی رفته رفته باید بهتر بشه.

اما بلغمی بودن و بوی بد طبیعی نیست.

از دکترش راهنمایی بگیرید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام رنگ سبز مدفوع کاملا طبیعیه شیرهای رژیمی اینطوری هستند. الکر و نئوکیت شیرهای نسبتا رقیقی هستن ...

ممنونم❤

واقعا خیالمو راحت کردین🌷

آره استفراغش زیاد شده،اما خداروشکر دو روزه کمتر ترش میکنه.

بابت بلغمی بودنش دوباره پرسیدم که گفت واسه لاکتوز شیرمادره و سه هفته طول میکشه از زمان قطع شیر تا بهتربشه

سلام رنگ سبز مدفوع کاملا طبیعیه شیرهای رژیمی اینطوری هستند. الکر و نئوکیت شیرهای نسبتا رقیقی هستن ...

شما خودتونم کوچولویی با این مشکل داشتین که تجربه داشتین؟الان خوبه؟

شما خودتونم کوچولویی با این مشکل داشتین که تجربه داشتین؟الان خوبه؟

سلام، پسرتون با شیر خشک الکر رفلاکسش خوب شد، من الان یه هفته هست میدم خیلی‌ نفخ داره و رفلاکس.البته پنهانه رفلاکسش.کلافه شدم

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
بله. دختر من ۲۷ ماهشه. و الکر میخوره.

سلام،چقدر طول کشید تا علایم دخترتون فروکش کنه و به شیر جدید عادت کنه؟

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
سلام حدود دو هفته

پسر من داره میشه سه هفته ولی هنوز رفلاکس پنهان داره و نفخ زیااااااااد،و بینی اش میخاره و کیپه

پسر من داره میشه سه هفته ولی هنوز رفلاکس پنهان داره و نفخ زیااااااااد،و بینی اش میخاره و کیپه

دختر من رفلاکسش بهتر شد. ولی همچنان رفلاکس (پنهان) داشت.

الان هم که دو سال و نیم شده داره. و از ۵ ماهگی همیشه دارو مصرف کرده.

با دکترش مشورت کنید. شاید شیر رو تغییر بده. مثلا نئوکیت

دختر من رفلاکسش بهتر شد. ولی همچنان رفلاکس (پنهان) داشت. الان هم که دو سال و نیم شده داره. و از ۵ م ...

متاسفانه به نیوکیت خیلی واکنش نشون داد ،مقعدش خیلی سوخت و بی قراری زیاد و بالا آوردن . با الکر بهتره،دکترس گفت شیر دیگه ای تو ایران نیست، ای وای یعنی بعد از قطع شیر تو دو سالگی هم رفلاکسش خوب نشد که دارو مصرف می کنه

متاسفانه به نیوکیت خیلی واکنش نشون داد ،مقعدش خیلی سوخت و بی قراری زیاد و بالا آوردن . با الکر بهتره ...

پس فک کنم فعلا بهتره الکر رو ادامه بدید.

دارو برا رفلاکس و نفخ مصرف میکنه؟

هنوز هم الکر میخوره. چون هیچ گونه لبنیاتی نمیتونه بخوره.

و همچنان متاسفانه رفلاکسش شدید هست.

البته خیلی از بچه ها بعد از یکسال یا دو سال خوب میشن.

ان شاالله برا پسر شما اینطوری باشه.

پس فک کنم فعلا بهتره الکر رو ادامه بدید. دارو برا رفلاکس و نفخ مصرف میکنه؟ هنوز هم الکر میخوره. چو ...

بله نکسیوم و باکلوفن میخوره، توکلم به خداست، ان شالاه که حال دخترت خوب خوب بشه، واقعا خیلی سخته الان مدام به دختر و همسرم تا خوراکی میخورم میگم اگر علی آلرژی به فلان چیز داشت کسی حق نداره تو خونه چیزی بخوره که اونم بخواد.