2789
عنوان

حساسیت به الکر؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 23 پست
پس فک کنم فعلا بهتره الکر رو ادامه بدید. دارو برا رفلاکس و نفخ مصرف میکنه؟ هنوز هم الکر میخوره. چو ...

راستی،یکی از کاربر ها به اسم مرمری می‌گفت که پسر اونم با الکر رفلاکس پنهان داشت، تو دو سالگی وقتی شیر رو قطع کرد رفلاکسش خوب شد، شما هم قطع کن شیر رو شاید خوب شد، دخترت هم بزرگ شده میتونه به جای لبنیات چیزهای دیگه ای بخوره تا کلسیم بدنش تامین بشه، .

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
بله نکسیوم و باکلوفن میخوره، توکلم به خداست، ان شالاه که حال دخترت خوب خوب بشه، واقعا خیلی سخته الان ...

امیدوارم همه بچه ها خوب باشن.

بله. سخته واقعا. مخصوصا بالای دو سال و بیرون از خونه یا مهمونی که بچه ها کلی خوراکی میبینن.

خدا رو شکر در مورد آلرژی، آدم همیشه امیدواره که دیر یا زود خوب میشن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستی،یکی از کاربر ها به اسم مرمری می‌گفت که پسر اونم با الکر رفلاکس پنهان داشت، تو دو سالگی وقتی شی ...

ممنون عزیزم.

هفته آینده نوبت دکتر داریم. ان شاالله ازش راهنمایی میگیرم.

اگه با قطع شیر، حالش بهتر بشه خیلی خوبه.

ممنون عزیزم. هفته آینده نوبت دکتر داریم. ان شاالله ازش راهنمایی میگیرم. اگه با قطع شیر، حالش بهتر ...

ان شالاه عزیزم،برای ما هم دعا کن.

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.

فروش انواع شیر خشک های الرژیک مانند نئوکیت الکر کومیداژن بیومیل سوی آپتامیل پپتی جونیور آپتامیل اچ ا دو بیومیل ال اف و ......

در سایت اینستاگرام babyalergic2023  و شماره همراه 

۰۹۱۲۷۵۵۷۰۴۵

ارسال با تیباکس به سراسر ایران 

فروش انواع شیر خشک های 

اسید امینه مانند نئوکیت ،الکر ،کومیداژن

ایرانی اپتامیل اچ ا ،پپتی،پپتی جونیور،نان اچ ا ،اپتامیل پره پی دی اف ،اف ام اس،ببلاک پره مچور،پی دی اف،

کندامیل ال اف ،انتی رفلاکس و انتی کولیک

انواع شیر خشک های وارداتی مانند سیمیلاک،اس ام ا،اپتامیل،گلدن گات،هیپ،لیتل اسلیپ و.......

انواع مکمل های افزایش وزن مانند شیر ملیع پدیاشور پلاس ،اینفترینی،ریسورس جونیور،پپتامین جونیور،نوترینی درینک،نیدو درب قرمز پدیاشور و......

انواع داروهای برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... داروی کولیک مانند ایزیکول بیبی،اینفاکول و ساپ سیمپلکس

انواع انتی بیوتیک های خارجی زیترومکس و ازیتروملیسین

انواع مکمل برای افزایش وزن،قد،ایمنی،مولتی ویتامین،افزایش اشتها و......

انواع تب بر

انواع دارو زادیتن .،کروئنو.....

انواع پوره ،سرلاک،پوره ساندیسی،‌پاف،بیسکویت و.....

مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر 

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩۰۹۰۵۶۴۵۰۸۱۳🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

پیج اینستاگرام :.  Babyalergic2023