2821
2789

لنتی خیلی حس بدیه. آدم از زمین و زمان شاکی میشه. حس میکنه تو دنیا اضافه هس. منم گاهی وقتا اینجوری میشم

راهش هم فقط اینه بگی و بخندی، ب خودت برسی، خرید کنی ی جوری خودتو مشغول کن

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از معلم پرسیده بودم  کشور های لائیک که اعتقاد ندارن از ما پیشرفته ترن چرا ؟ 

گفت چون خدا تو زندگی شون جایگاهی نداره تلاش می کنن دست و پا می زنن پیشرفت کنن 

ولی ما شل میکنم و خودمون می سپریم به خدا 

توجه: کشور های لائیک جزو آمریکا حساب نمی شه به نظرم چون جامعه ش هنوزم ۵۰ درصد طبق آمار باور دارن 

ولی تو جایی مثل فرانسه برا ۷ درصد خونواده ها مهم بود بچشون چه اعتقادی داشته باشه 

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

دلآنآ | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز