2789
عنوان

لک صورت 😒😒😒

96 بازدید | 9 پست

خانما چیکار کنم صورتم پر لک شده 🤕🤕🤕🤕

شما از چه چیزی نتیجه گرفتین 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ضدافتاب رنگی زن

کمتر از کرمپودر استفاده کن

شبا با ارایش نخواب

از ماسک سفیدع تخم مرغ استفاده کن

از تونر و ابرسانم حتما باید استفاده کنی

ضدافتاب بی رنگ متناسب با نوع  پوستت استفاده کن و تامام

ضدافتاب رنگی زن کمتر از کرمپودر استفاده کن شبا با ارایش نخواب از ماسک سفیدع تخم مرغ استفاده کن ا ...

اخه من که نمیتونم با این لک راه بیفتم تو خیابون یا برم جلو خانواده شوهرم ضد افتاب رنگی استفاده میکنم تا دیده نشن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ضدافتاب رنگی زن کمتر از کرمپودر استفاده کن شبا با ارایش نخواب از ماسک سفیدع تخم مرغ استفاده کن ا ...

تونر و ابرسان خوب بهم معرفی میکنی ممنونت میشم قیمتاش چنده 

اخه من که نمیتونم با این لک راه بیفتم تو خیابون یا برم جلو خانواده شوهرم ضد افتاب رنگی استفاده میکنم ...

لکه هات کی اومد رو صورتت؟قبل ازدواج یا موقع حاملگی

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
لکه هات کی اومد رو صورتت؟قبل ازدواج یا موقع حاملگی

از بچکی داشتم کم بود الان بیشتر شده حامله نبودم تا ب حال 

از بچکی داشتم کم بود الان بیشتر شده حامله نبودم تا ب حال 

من هنوز ازدواج نکردمم مامانم حامله که شده بوده لک اورده صورتش واسه همین میترسم ازدواج کنم خیلی بده

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است