mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 عنوان تیک عصبی 98 بازدید | 8 پست بچه ها تبک عصبی چجوری از بین میره لبم و چشمم تیک گرفتهچیکارش کنم چشمم زیاد نیس ولی لبم خیلیه سمت چپ لب پایینم لطفا مزه نریزید اگ راهکاری دارید بگید ممنون حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ... 1398/12/23 | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 ینی واقعا کسی بلد نیس هیچی حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
برنا11 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 7318 ینی واقعا کسی بلد نیس هیچی عزیزم من نمیدونم ولی حتما برو پیش روانشناس کمکت کنه من یکی از نزدیکام تیک داره بقدری شدید شده که ادم عصبی میشه چند سالته چند وقته تیک داری
mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 عزیزم من نمیدونم ولی حتما برو پیش روانشناس کمکت کنه من یکی از نزدیکام تیک داره بقدری شدید شده که ادم ... ۲۶لبم ک تازه شرو شدهچشام چنروزه ولی خیلی کمه چنسال پیشم تیک داشت چشمم ولی بهتر شدم الان دوباره گرفته حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
برنا11 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 7318 ۲۶ لبم ک تازه شرو شده چشام چنروزه ولی خیلی کمه چنسال پیشم تیک داشت چشمم ولی بهتر شدم&nbs ... پس نگران نباش مطمین باش موقتیه زود رفع میشه انشالله فقط اگه بتونی بری پیش روانشناس خیلی خوب میشه چون ریشه در کودکیت نداره
mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 پس نگران نباش مطمین باش موقتیه زود رفع میشه انشالله فقط اگه بتونی بری پیش روانشناس خیلی خوب میشه چون ... نه بابا دوسه سال پیش ک عصبی بودم خیلی گرفتم فقط چشمم یسالیه بهتر شدم الان دوباره چون خیلی عصبیم و فشار روحی بهم وارد شده دوباره گرفتم ولی چشمم شاید روزی یکی دوبار بزنه ولی لبم خیلیه ینی شاید هر ی دیقه دودیقه چن ثانیه میزنه تو مخمه اعصابم خورده حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
برنا11 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 7318 نه بابا دوسه سال پیش ک عصبی بودم خیلی گرفتم فقط چشمم یسالیه بهتر شدم الان دوباره چون خ ... بهش فکر نکن سعی کن از چیزایی که ناراحتت میکنه به شدت دوری کنی شبا زود بخواب ورزش بکن
mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 آرام000@میشه بیای حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...