2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 57 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیرم من دو هفته بعد موعدم بیبی چکم اینجوری حاله داشت مثبت بود.تازه بعد نیم ساعت حاله افتاد

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
فدات عزیزدلم سه ماه پیش بچمو توی ۴ماهگی سقط کردم بخاطر مشکل ژنتیکی

😔😔عزیزم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

ببین گلم نمیخوام ناامیدت کنم ان شاءالله که بارداری گلم اما فعلا آزمایش نرو دوباره چن روز دیگه تکرار کن اگه پررنگتر شد ینی بارداری اگرم نه ینی هیچی و پری میاد.این بیبی چک من واسه دی ماهه همه گفتن هاله داره و مثبته اما رفتم آزو بتام نه ونیم شد و منفی و خیلی ضربه خوردم توهم صبرکن عزیزم ان شاءالله که هستی😊😍اینم عکس بیبی دی ماهم

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍
ایشالله زایمان راحتی داشته باشی و نینیتوسالم بغل بگیری

انشالله عزیزم همین طور برای تو عزیزم