99همتا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3552 عنوان شفای مریض 93 بازدید | 5 پست بچهها یه مریض بد حال داریم میشه لطفاً هر کی این تاپیک رو دید یه صلوات برای سلامتیش بفرسته لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏 1398/12/23 | 13:38 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92898 بچه ها منم مریضم دعام کنید خوب شم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206783 فرستادم ایةالکرسی همخوندم ☺️🌺 وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
99همتا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3552 فرستادم ایةالکرسی همخوندم ☺️🌺 🙏ممنون عزیزم ایشالا خودت همیشه سلامت باشی لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206783 🙏ممنون عزیزم ایشالا خودت همیشه سلامت باشی خواهش میکنم همچنین💛 وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
99همتا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3552 بچه ها منم مریضم دعام کنید خوب شم ایشالا خوب میشی عزیزم لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏