2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 65 پست
دیشب کنار هم خواب بودیم دستم و گذاشتم رودستش دستم و پس زد و پشتش و کرد ب من 

خب چرا اینکارو کرد ؟ برای ر ا بط ه پیشقدم شدین یعنی ؟

هلما هستم کاربری 5 هستم همونیم که حس ششمم قوی بود تا حرف از حس ششمو اینا میشه میترکوننم پس خوهشا دیگه درخواست ندین ممنون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه دیشب باهم قهر بودیم من واس محبت کردن اینکارو کردم ولی حالا تصمیم گرفتم فقط کم محلش کنم 

آهان خب بگو قهر بودین که اینکارو کرد محکم زد حالا ؟

هلما هستم کاربری 5 هستم همونیم که حس ششمم قوی بود تا حرف از حس ششمو اینا میشه میترکوننم پس خوهشا دیگه درخواست ندین ممنون
[QUOTE=128344141]آهان خب بگو قهر بودین که اینکارو کرد محکم زد حالا ؟[/QUOTنه اروم دستم و زد کنار

طوری نیست عزیزم حتما خیلی ناراحت بوده شما باید ادامه اش رو میرفتین زود جا نمیزدی 

طوری نیست عزیزم حتما خیلی ناراحت بوده شما باید ادامه اش رو میرفتین زود جا نمیزدی 

خیلی بیخود کرده مامانم زنگ زد دعوتمون کرد صبح منم پشت تلفن بهش گفتم فلانی مامانم میگه بیاید خونه ما خیلی شیک برگشته میگه نه ضایع کرد من و پیش مامانم 

عزيزم اشتباه ميكني

اينطوري نتنها شرايط بد ميكني بلكه به اون ميفهموني براي خودت ارزش قائل نيستي و فقط براي اون آشپزي ميكني

آشپزي كن و هرچي دوست داري درست كن براي اونم بكش ولي صداش نزن و شروع كن به خوردن

اينجوري هم پُل پشت سرت رو خراب نكردي و هم بهش ميفهموني براي خودت ارزش قائلي و هم ميفهموني قهري 

یا صاحب الزمان ادرکنی
عزيزم اشتباه ميكني اينطوري نتنها شرايط بد ميكني بلكه به اون ميفهموني براي خودت ارزش قائل نيستي و فق ...

نه میخوام غذا درست کنم ولی فقط واسه ی خودم واس اون درست نمیکنم 

اثرات قرنطینه😄

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

نه میخوام غذا درست کنم ولی فقط واسه ی خودم واس اون درست نمیکنم 

اشتباهه

ديگه در اين از انسانيت دوره

دور از جون سگ هم باشه ي لقمه برا اونم ميذارن

من كه اينجوري از گلوم پايين نميره

حالا مگه چيكار كرده؟

يادت باشه تو دعواهاي عادي زن و شوهري زياد كشش نده و هميشه جاي منت كشي براي اون و آشتي بذار

وگرنه اونم لج ميكنه و شرايطتون بدتر ميشه

یا صاحب الزمان ادرکنی
اشتباهه ديگه در اين از انسانيت دوره دور از جون سگ هم باشه ي لقمه برا اونم ميذارن من كه اينجوري از ...

من منت کشی کردم اون کم محلی کرد پس دلش میخواد کش پیدا کنه 

من منت کشی کردم اون کم محلی کرد پس دلش میخواد کش پیدا کنه 

حتما تو هم مقصر بودي و اونم دلخوره

اين كارو كني بلاخره جاي بهانه برا اون نميذاري و اونم مياد جلو

ي كم گذشت بد نيست

زندگي سخت بگيري سخت ميشه

بيخيال

یا صاحب الزمان ادرکنی
2790
2778
2791
2779