2777
2789
عنوان

کمممممککککککک

123 بازدید | 9 پست

بچه ها یه بار دیگه تاپیک زدم و کمک خواستم...بابام ۴۵ سالشع و من ک بچه اولشم متاهلم...همیشه سرش تو گوشی و تلگرامه..مامانم پیر شده بخدا😔چن باری دیدم تو گروههای مختلط میره و با خانوما چت میکنه..چیکار کنیم توروخدا راه حل بدین.مشاورم ک نمیاد

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دلیلش چیه 

معتاد فضای مجازی شده😔با ۳ تا بچه

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

مامانت باید ی خرکتی بزنه .... تا بابات مطمین هس مامانت تخت سر زندگیش نشسته اونم راحت میچته... من یه نمونه این طوری تو برنانه هزار راه نرفته دیدم مردک زار میزد از رفتن زن و بچه اش ... میگفت زنم هیچی واسم تو زندگی کم نزاشت ولی وسوسع شدم...

این چه رازیست که هر سال بهار با عزای دل ما می آید

اون نیاد مشاور، شما برید که بدونید چطوری باهاش برخورد کنید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مامانت باید ی خرکتی بزنه .... تا بابات مطمین هس مامانت تخت سر زندگیش نشسته اونم راحت میچته... من یه ...

خانوادش پشتش نیستن..نامادری داره😔

شاید باید یکم حسادتشو تحریک کرد. مامانت روششو عوض کنه، به خودش بیشتر برسه، اونم سرش تو گوشی باشه جلو بابات، 

الکی هم شده توگوشی جوک بخونه و بخنده، با دوستاش هی تلفنی صحبت کنه و بخنده

من درمورد زندگی خودم اینکارو میکنم و جواب میده

حتی وقتی دیدم همسرم یه خواننده هایی رو فالو کرده که من نمیپسندم منم رفتم انریکه و ... رو فالو کردم و چند باری که متوجه شد دارم اونا رو نگاه میکنم دیگه زیاد تو اون پیجا نمیچرخه

شاید باید یکم حسادتشو تحریک کرد. مامانت روششو عوض کنه، به خودش بیشتر برسه، اونم سرش تو گوشی باشه جلو ...

مامانم اصن گوشی نداره..بخدا خیلی آدم ساده ایع