2777
2789
عنوان

عیدی دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التن عقدین ؟

اره دیگ میگم بعد کرونا عروسیمه

تا الان دوتا النگو لجز نشون و حلقه یدونه انگشتر یدونه پلاک زنجیر کلفت ازین گرم بالا یدونه پلاک زنحیز نازک و این عیدم میخاد گوشواره بده

ولی من دلم عیدیه با لباس و کلی خرید میخاد میترسم از کرونا

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
اره دیگ میگم بعد کرونا عروسیمه تا الان دوتا النگو لجز نشون و حلقه یدونه انگشتر یدونه پلاک زنجیر کلف ...

خب خرید مامتو این چیزا من قبل مریصی انجام دادم .همه چی خرید برام اما من مسکلم اینه میگم همه چی بهم خریده حالا اگ هفت سین نیاره خونمون بخاطر مریضی و این ک برادر زادشم فوت کرده .عموشم فوت کردع ب این دلایل عیبی نداره ؟

خب خرید مامتو این چیزا من قبل مریصی انجام دادم .همه چی خرید برام اما من مسکلم اینه میگم همه چی بهم خ ...

ن عیب نداره بیخیال  ن خودتو اذیت کن ن اونو گناه داره 

مال من داییش مرده مادرشوهرمم سالگردش نشده هنوز

منم دلم میخاست ولی خب نمیشه

خب خرید مامتو این چیزا من قبل مریصی انجام دادم .همه چی خرید برام اما من مسکلم اینه میگم همه چی بهم خ ...

واااااا بنده خدا با این همه مرگ و میر ک داشتن باز عیدی هم توقع داری بیاره برات دختر خوب.الانم با این اوضاع خودت نباید بخوای.منم گفتم عیدی نمیخوام پولشو بده طلا بخرم هنوزم ک نداده

[QUOTE=128337453]ن عیب نداره بیخیال  ن خودتو اذیت کن ن اونو گناه داره  مال من داییش مرده م ...

16فروردین یکسال میشه